Menu
Proefles regelen

Theorie

Heb je nog geen rijbewijs Am, A of B of wordt je binnenkort 16 jaar, dan dien je eerst je theorie te halen (dit kan al vanaf 15 en een half jaar en blijft na het slagen anderhalf jaar geldig) en vervolgens kun je vanaf je 16e verjaardag praktijklessen gaan nemen om vervolgens praktijk examen te doen op een bromfiets. Dit is nodig voor alle brom- en snorfietsen met een gele of blauwe kentekenplaat (dus ook voor een spartamet e.d.)

 

Voor bromfiets verzorgen wij geen aparte theoriecursussen. Op onze vestiging hebben wij theorie leerboeken alsmede inlogcodes voor online oefenen. Met behulp van deze leermiddelen kun je jezelf middels zelfstudie voorbereiden op je theorie-examen.

 

De algemene theorie zoals regels met betrekking tot borden, voorrang e.d. is gelijk aan de theorie voor de auto. Indien je behoefte hebt aan ondersteuning kun je dus ook de cursus volgen voor auto theorie, voor of na de les kun je dan eventueel bij de docent terecht voor je vragen over de leerstof voor de bromfiets.

 

Wil je een theorie-examen reserveren doe dit dan via de rijschool of klik hier voor het rechtstreeks reserveren van een theorie-examen bij het CBR.

 

Online theorie

Dit zeggen onze klanten over ons