Menu
Proefles regelen

Scooterrijbewijs halen

Je bent bijna zestien jaar oud! Je sweet sixteen verjaardag komt er aan. Misschien heb je al gespaard voor een leuke brommer of scooter? Of je krijg een prachtig exemplaar van je ouders? Hoe dan ook wordt je bijna 16 en dat betekent dat jij je scooterrijbewijs kan gaan halen. 

Vanaf 15 en een half jaar kun je zelfs je theoriecertificaat al halen. Ben je al ouder en heb je al je autorijbewijs B? Je scooterrijbewijs halen is dan overbodig. 

Scooterrijbewijs halen?

Het scooterrijbewijs of bromfiets certifcaat kan zelfs in een dag behaald worden. Wanneer het theoriecertificaat behaald is zijn vijf lessen meestal genoeg om te zorgen dat het examen goed doorlopen wordt. Een les duurt 60 minuten. Tijdens deze lessen word je persoonlijk begeleid zodat het traject zo optimaal mogelijk verloopt.

VOC Rijschool van Oijen is al bijna 10 jaar specialist in bromfietsopleidingen. Door een op een begeleiding geven wij extra aandacht aan de cursist. Kwaliteit leveren vinden wij erg belangrijk. Juist wanneer men te maken heeft met spanning of faalangst vinden wij persoonlijke begeleiding belangrijk om de kans van slagen te maximaliseren. 

Wil jij graag je scooterrijbewijs halen? Of wil je jouw kind opgeven? Bel dan met 0492-522994. Wij zorgen er voor dat jij of je kind leert om op een verantwoorde manier deel te nemen aan het verkeer. 

Wist je dat wij een brommerpakket hebben waarin 5 uur rijles en het praktijkexamen in meegenomen zijn? Dat is pas voordelig je scooterrijbewijs halen. Toch?

Mocht je nog vragen hebben, wil je meer informatie of wil je een afspraak maken? Kom dan even langs of neem contact  met ons op. Je kunt ons  bereiken op telefoonnummer: 0492-522994. 

Ja! Ik wil mijn scooterrijbewijs halen

''Vanaf moment 1 was de klik er met mijn intstructeur, gaf goede uitleg en vooral vertrouwen aan mij dit vond ik erg belangrijk.'' - Levi, Helmond

''Zowel de receptionisten maar ook de instructeurs zijn mensen die niet alleen alles proberen te doen om je te laten slagen, maar je ook echt wat willen leren en ondersteunen met de juiste motivatie!''- Nelis, Deurne

Scooterrijbewijs halen

Scooterrijbewijs halen

Scooter rijbewijs halen bij ons in Helmond?

Wacht niet langer en schrijf je hieronder bij ons in want nergens kan jij beter jouw scooter rijbewijs halen dan als bij ons! Woonachtig in Helmond? Neem dan snel contact met ons op en wij gaan samen ervoor zorgen dat jij jouw scooter rijbewijs gaat halen!

Niet alleen krijg jij les van de beste rijinstructeurs die ervoor zorgen dat jij jouw rijbewijs snel hebt, maar wij hebben ook de gezelligste en leukste rijinstructeurs. Wij hebben enthousiaste instructeurs die houden van een dolletje, maar ook jouw kunnen helpen met angst of als je zenuwachtig bent of snel wordt. Hiervoor hebben zij trainingen gedaan en ook cursussen gevolgd.

Dit zorgt ervoor dat wij de beste kwaliteit leveren en hierdoor is ons slagingspercentage ook hoog, namelijk bijna 100%. Ons doel is dat jij in jouw eerste poging jouw scooter rijbewijs gaat halen zodat jij zo snel mogelijk de weg op kan. Schrijf je hieronder snel in en wij zien je snel!

Ja, ik wil mijn scooter rijbewijs halen!

Dit zeggen onze klanten over ons