Menu
Proefles regelen

Scooter rijbewijs Helmond

Een professionele rijschool zorgt dat jij je scooterrijbewijs in Helmond kan halen

Professionele instructeurs zorgen voor duidelijke, nuttige lessen

Ben je op zoek naar een autorijschool waar jij op een verantwoorde manier jouw motorrijbewijs of scooter rijbewijs kunt halen? Wil jij graag je theorie leren, bromfiets praktijklessen volgen of leren motorrijden dan ben je bij VOC Rijschool Leo van Oyen op het juiste adres. Wij verzorgen al sinds 1937 rijopleidingen voor alle categorieën en ook voor jouw rijles ben je bij ons in Helmond van harte welkom. Schrijf je daarom direct in met behulp van ons inschrijfformulier!

Haal ook je scooter rijbewijs in Helmond

Om te zorgen dat jij zo goed mogelijk leert rijden en zo snel mogelijk je scooter- of motorrijbewijs kunt halen, wordt je geholpen door een vaste KNMV erkende instructeur. Onze instructeurs worden regelmatig bijgeschoold zodat jij er altijd zeker van kunt zijn dat je de beste rijlessen in Helmond en omgeving krijgt. Als autorijschool zijn wij dus actief in Helmond en omstreken voor zowel professionele chauffeurs als particulieren. Ook voor het geven van logistieke opleidingen kun je bij ons terecht.

VOC Rijschool Leo van Oyen helpt je graag met:

  • Rijlessen voor bromfiets, auto, motor en aanhangwagen;
  • Verschillende theorie opleidingen;
  • Professionele rijinstructeurs;
  • Spoedcursussen;
  • Opleidingen vrachtwagen, aanhangwagen, oplegger en code95 nascholing;
  • Opleidingen heftruck, reachtruck en EPT.

Meld je nu aan

Maak nu gebruik van het inschrijfformulier als je graag rijlessen in Helmond en omstreken wilt volgen. Onze rijschool staat voor je klaar. Zoek je meer informatie? Dan kun je gerust contact opnemen met VOC Rijschool Leo van Oyen door het contactformulier in te vullen, een mail te sturen naar info@rijles-voc.nl of direct te bellen naar 0492-522994. Wij helpen je graag!


Rijlessen in Helmond - Rijlessen in Deurne - Rijlessen in Someren - Rijlessen in Gemert - Vrachtwagen rijbewijs halen - Nascholing code 95 - Bromfiets lesse in Helmond

Dit zeggen onze klanten over ons