Menu
Proefles regelen

Je aanhanger rijbewijs halen bij VOC Rijschool van Oijen

Ben je van plan je aanhanger rijbewijs te halen? Dan zit je bij ons aan het juiste adres. Met verschillende pakketten en mogelijkheden is er altijd een geschikte mogelijkheid voor jouw wensen. Wij zorgen ervoor dat jij zo snel mogelijk en op een veilige manier jouw BE rijbewijs kunt halen, want het hebben van een aanhanger rijbewijs is ontzettend handig!

Waarom het BE rijbewijs halen?

Het is handig om je BE rijbewijs te halen wanneer je met meer gewicht wilt rijden, want als jouw auto + aanhanger meer weegt dan 3.500kg, dan mag je er officieel alleen mee rijden als je het aanhanger rijbewijs (BE) hebt. Dus wil je op vakantie met de caravan, en weegt de combinatie auto + caravan meer dan 3.500 kilo? Dan moet je het aanhanger rijbewijs hebben.

Dus ben jij van plan deze zomer weg te gaan met bijvoorbeeld een caravan en weegt de combinatie hiervan meer dan 3.500 kilo? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op en volg de praktijklessen voor je aanhanger rijbewijs bij Rijschool VOC. Wij zorgen ervoor dat jij alsnog met auto en caravan deze zomer de weg op kan en je zo snel mogelijk je aanhanger rijbewijs haalt! Wanneer je ervoor kiest om bij VOC je aanhanger rijbewijs te halen kan je kiezen voor losse lessen of een verkorte opleiding. De losse lessen kosten € 72,60 per uur (inclusief BTW). Neem voor de verkorte opleiding contact op met VOC.

Neem hier contact met ons op

Afhankelijk van toegestane maximale massa

Kom je met de combinatie auto + aanhanger uit boven de 7.000 kilo? Dan moet je in het bezit zijn van het C1E of CE rijbewijs. Het C1E  rijbewijs is voor vrachtwagens, kleine campers en aanhanger combinaties tot 7.500 kilo. Het CE rijbewijs is geschikt voor vrachtwagens en alle aanhangers die zwaarder zijn dan 7.500 kg.

Kortom, deze rijbewijzen zorgen er voor dat je met het echt grote materiaal kan rijden. Wil je meer informatie over het C1E en het CE rijbewijs? Kijk dan even op onze beroepsopleidingen pagina.

Aanhanger rijbewijs (CE) halen

 

Welke mogelijkheden voor het aanhanger rijbewijs zijn er?

Als je er voor kiest je BE aanhanger rijbewijs bij VOC Rijschool van Oijen te gaan halen, dan kun je dit op een aantal manieren doen. Zoals aangegeven kan je kiezen voor losse lessen. Met de lossen lessen kun je op je eigen tempo het rijden met aanhanger onder de knie krijgen. Wil je dit liever wat sneller behalen en heb je al enige ervaring met het rijden met aanhanger? Dan kun je kiezen voor de verkorte opleiding.

Tijdens de verkorte opleiding ga je je uiterste best doen om in één dag je aanhanger rijbewijs te halen. Je begint 's ochtends met lessen en  's middags heb je het examen. Heb je nog geen ervaring, dan raden we aan eerst een losse les af te nemen, zodat wij eerst je niveau in kunnen schatten.

Het examen voor je aanhanger duurt ongeveer een uur. Tijdens het examen worden verschillende onderdelen van het rijden met aanhanger beoordeeld. Er wordt gekeken naar:

  • Veilig en ergonomisch aan- en afkoppelen van de aanhanger.
  • Achteruit rijden met de combinatie.
  • Keren met behulp van een zijstraat.

Met al deze onderdelen wordt het beste in jouw stuurmanskunst naar boven gehaald. Met de juiste begeleiding van VOC wordt je volledig klaargestoomd om jouw rijbewijs voor de aanhanger te halen! Voordat je het weet heb je je aanhanger rijbewijs binnen!

Heb je zin gekregen om de aanhanger rijbewijs te halen? Meld je dan nu aan voor de aanhanger rijlessen en behaal op korte termijn je rijbewijs BE.

Losse lessen aanvragen Dagopleiding rijbewijs BE aanvragen

Maak gebruik van onze extra voordelige acties

Maak nu gebruik van onze acties voor aanhangwagenopleidingen en profiteer optimaal! Voor aanhangwagenopleidingen geldt een speciaal actietarief voor de dagopleiding. Wanneer zien we jou bij de leukste rijschool van Brabant?

Wat kost het om een aanhanger rijbewijs in 1 dag te halen?

De dagopleiding bestaat uit 6 uur rijles en een praktijkexamen voor een actietarief van € 655,00 inclusief BTW. Haal je aanhanger rijbewijs in 1 dag!

Bij aanvraag van het examen is de verplichte Geneeskundige Verklaring niet inbegrepen. Neem voor het actuele actietarief contact op met ons kantoor via mail of telefoon.  Heb je nog vragen over de aanhangwagenopleidingen of over de actie? Of wil je meer weten over VOC? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag! 

Neem contact met ons op 

Wil je graag een rijles voor bijvoorbeeld de auto of scooter in Helmond en omstreken volgen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag om dit mogelijk te maken. Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier in, een mail te sturen naar info@rijles-voc.nl of bel direct naar 0492-522994

VOC van Oijen Opleidingscentrum
Churchilllaan 70
5705BK Helmond
(industrieterrein Hoogeind)

Klanten geven ons gemiddeld een 9,4 voor klanttevredenheid! 

 

Dit zeggen onze klanten over ons