Menu
Proefles regelen

Automaat

VOC rijschool van oijen is in de regio Eindhoven/Helmond specialist in automaatrijlessen.

Als je een opleiding en examen volgt in een auto met automaat, mag je daarna alleen rijden in auto's met automatische versnelling, dus zonder koppelingspedaal. Twijfel je of dit nodig is kun je dit in de eerste gratis proefles proberen waarbij je eventueel ook les kunt nemen in een auto met handschakeling. De exameneisen voor een auto met automaat zijn gelijk aan die voor handgeschakelde auto's, het examen is dus niet eenvoudiger.

Bij al onze opleidingen krijg je zoveel mogelijk les van eenzelfde instructeur met een vaste auto. De instructeurs worden regelmatig bijgeschoold en hoeven geen administratieve taken te vervullen tijdens de les, dit neemt het kantoor van ze over en daardoor kunnen zij zich volledig concentreren op jouw les. De auto waarmee wij automaatlessen verzorgen is een volledig electrische VW ID.3 welke geen verbrandingsmotor heeft. Een electrische auto heeft geen versnellingen, de enige keuze is voor- of achteruit. Deze auto is verder voorzien van achteruitrijcamera, airco, ABS, hill hold, electrische handrem, adaptieve cruise control, lane keeping assistant, verkeersbordherkenning, stuurbekrachtiging en navigatie.

Voor onze opleidingen geldt dat wij normaliter thuis komen ophalen, als je ver buiten het examengbied woont spreken we meestal een centrale plaats af zoals station, school of de rijschool. Wil je weten of je thuis opgehaald kunt worden, informeer dan aan de balie of bel 0492-522994.

Wil je meer algemene informatie over autorijles of toch lessen in een auto met handschakeling klik dan hier om terug te gaan naar de pagina auto.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kun je langskomen op ons kantoor of bellen met 0492-522994.

Dit zeggen onze klanten over ons