Menu
Proefles regelen

Rijschool

VOC Rijschool van Oijen in Helmond. Een gevestigde naam in de wereld van rijopleidingen. Wij hebben ondertussen al meer dan 80 jaar ervaring in het opleiden van leerlingen om hun rijbewijs te halen.
Door deze ervaring staan wij in de regio bekend als rijschool waar kwaliteit en vertrouwen hoog in het vaandel staat. Dat is terug te zien aan de fantastische beoordelingen die wij ontvangen via klantenvertellen.nl. Daar zijn wij natuurlijk ontzettend trots op.

VOC Rijschool van Oijen is actief in de gehele regio van Helmond voor rijopleidingen zoals auto, brommer, aanhanger rijbewijs en motorrijbewijs. Daarnaast kunt u bij ons diverse beroepsopleidingen volgen zoals het vrachtwagenrijbewijs, combinatie, heftruck en nascholing code 95. Woont u niet in Helmond? Geen nood, wij zijn actief in de gehele regio. U kunt dus ook terecht wanneer u woonachtig bent in plaatsen rond Helmond zoals Bakel, Milheeze, Asten, Vlierden, Ommel, Mierlo, Geldrop, Lierop, Lieshout, Gemert, Aarle-Rixtel, Someren en Deurne.


Staat er een opleiding niet bij? Of wilt u weten of wij ook actief zijn in uw woonplaats? Neem dan contact met ons op.

 

Dit zeggen onze klanten over ons