Menu
Proefles regelen

Rijschool Helmond

De rijschool voor een rijles in Helmond

Specialisten in spoedcursussen

Ben je op zoek naar een autorijschool waar jij goed en verantwoord kunt leren rijden? Wil jij graag je theorie leren, bromfiets praktijklessen volgen of leren autorijden dan ben je bij VOC Rijschool Leo van Oyen op het juiste adres. Wij verzorgen al sinds 1937 rijopleidingen voor alle categorieën en ook voor jouw rijles ben je bij ons in Helmond van harte welkom, desgewenst halen wij je thuis op voor je praktijklessen auto. Schrijf je daarom direct in met behulp van ons inschrijfformulier!

Een professionele autorijschool uit Helmond

Om te zorgen dat jij zo goed mogelijk leert rijden, wordt je geholpen door een vaste RIS gecertificeerde instructeur. Onze instructeurs worden regelmatig bijgeschoold zodat jij er altijd zeker van kunt zijn dat je de beste rijles krijgt. Als autorijschool zijn wij actief in Helmond en omstreken voor zowel professionele chauffeurs als particulieren. Ook voor het geven van logistieke opleidingen kun je bij ons terecht.

VOC Rijschool Leo van Oyen helpt je graag met:

  • Rijlessen voor bromfiets, auto, motor en aanhangwagen;
  • Verschillende theorie opleidingen;
  • Spoedcursussen;
  • Opleidingen vrachtwagen, aanhangwagen, oplegger en code95 nascholing;
  • Opleidingen heftruck, reachtruck en EPT;
  • Professionele rijinstructeurs.

Schrijf je nu in

Maak nu gebruik van het inschrijfformulier als je graag een rijles in Helmond en omstreken wilt volgen. Onze autorijschool helpt je graag. Wil je iets vragen? Dan kun je gerust contact opnemen met VOC Rijschool Leo van Oyen door het contactformulier in te vullen, een mail te sturen naar info@rijles-voc.nl of direct te bellen naar 0492-522994. Wij helpen je graag! 


Rijschool Helmond - Rijschool Deurne - Rijschool Someren - Rijschool Gemert - Vrachtwagen rijbewijs - Nascholing code 95 - Scooter rijbewijs Helmond

Dit zeggen onze klanten over ons