Menu
Proefles regelen

Rijschool Helmond

VOC Rijschool Helmond, dé specialist in rijles!

Ben je op zoek naar een autorijschool waar jij goed en verantwoord kunt leren rijden? Wil jij graag je theorie leren, bromfiets praktijklessen volgen of leren autorijden? Dan ben je bij VOC Rijschool van Oijen op het juiste adres.

Wij verzorgen al sinds 1937 rijopleidingen voor alle categorieën en ook voor jouw rijles ben je bij ons in Helmond van harte welkom, desgewenst halen wij je thuis op voor je praktijklessen auto. Schrijf je daarom direct in voor rijlessen in Helmond, met behulp van ons inschrijfformulier!

Een professionele auto rijschool uit Helmond

Om te zorgen dat jij zo goed mogelijk leert rijden, wordt je geholpen door een vaste RIS gecertificeerde instructeur. Onze instructeurs worden regelmatig bijgeschoold zodat jij er altijd zeker van kunt zijn dat je de beste rijles krijgt. Als autorijschool zijn wij actief in Helmond en omstreken voor zowel professionele chauffeurs als particulieren. Ook voor het geven van logistieke opleidingen kun je bij ons terecht.

VOC Rijschool Leo van Oijen en helpt je graag met:

 • Rijlessen voor bromfiets, auto, motor en aanhangwagen;
 • Verschillende theorie opleidingen;
 • Spoedcursussen;
 • Opleidingen vrachtwagen, aanhangwagen, oplegger en code95 nascholing;
 • Opleidingen heftruck, reachtruck en EPT;
 • Professionele rijinstructeurs.

Rijschool Helmond

Een gratis proefles bij onze autorijschool in Helmond

Op zoek naar je eerste rijles nabij Helmond? VOC Rijschool van Oijen is de beste keus die er is. Bij ons staat kwaliteit bovenaan en wij hebben getraind, deskundig, maar bovendien vooral erg goede en plezierige instructeurs. Voor je eerste proefles zit je bij ons meer dan goed! Spannend? Onze instructeurs nemen je bij de hand en zorgen dat je een veilige eerste rijles hebt, maar ook een erg leuke want met plezier autorijden dat vinden wij heel belangrijk. 

Er zijn enige voorwaarden verbonden als je jouw eerste proefles aan wilt vragen, namelijk:

 • 1 gratis proefles per persoon;
 • geen rijbewijs B of rijleservaring;
 • niet voor automaat;
 • het is een rijles van 60 minuten.

Geïnteresseerd? Wacht dan niet langer en vraag hieronder bij ons je eerste rijles aan! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om jouw eerste les in te plannen.

Vraag hier je gratis proefles snel aan!

Rijden bij de beste rijschool van Helmond

Rijden bij de beste autorijschool rondom Helmond? Wij bieden jouw drie verschillende rijpakketten aan waaruit jij kan kiezen. Wij hebben een actiepakket, een compactopleiding en we bieden ook losse rijlessen aan.

Advies nodig? Na je eerste rijles geven onze rijinstructeurs, als jij dit wilt, jou persoonlijk advies. Na 60 minuten rijden krijgen zij namelijk een redelijk beeld van jouw rijkunsten. Zo krijg je deskundig advies op maat over het aantal rijlessen dat jij nodig hebt in Helmond , maar je mag hier vanaf wijken. De keuze ligt altijd bij jou!

Beroepsopleidingen

Bij VOC Rijschool van Oijen kun je niet alleen terecht voor praktijklessen, maar kun je ook theoriecursussen volgen. Deze cursussen zijn klassikaal te volgen, maar ook via e-learning. Zo kun je vanuit huis de cursus volgen en veel leren over het voertuig zelf, de verkeersborden en verkeerssituaties. 

De cursussen die je bij ons kunt volgen:

 • Maandagavondcursus theorie auto 
 • Vakbekwaamheid cursus RV1 Verkeer en Techniek
 • Vakbekwaamheid cursus V2C en V3C Administratie
 • Nascholing code 95 

Schrijf je nu in

Maak nu gebruik van het inschrijfformulier als je graag een rijles in Helmond en omstreken wilt volgen. Onze autorijschool helpt je graag. Wil je iets vragen? Dan kun je gerust contact opnemen met VOC Rijschool Leo van Oijen door het contactformulier in te vullen, een mail te sturen naar info@rijles-voc.nl of direct te bellen naar 0492-522994. Wij helpen je graag! 


Rijschool Deurne - Rijschool Someren - Rijschool Gemert - Vrachtwagen rijbewijs - Nascholing code 95 - Bromfietscertificaat Helmond

Dit zeggen onze klanten over ons