Menu
Proefles regelen

Rijschool Helmond

VOC Rijschool Helmond, dé specialist in rijles!

Specialisten in rijles en spoedcursussen

Ben je op zoek naar een autorijschool waar jij goed en verantwoord kunt leren rijden? Wil jij graag je theorie leren, bromfiets praktijklessen volgen of leren autorijden dan ben je bij VOC Rijschool van Oyen op het juiste adres. Wij verzorgen al sinds 1937 rijopleidingen voor alle categorieën en ook voor jouw rijles ben je bij ons in Helmond van harte welkom, desgewenst halen wij je thuis op voor je praktijklessen auto. Schrijf je daarom direct in met behulp van ons inschrijfformulier!

Een professionele auto rijschool uit Helmond

Om te zorgen dat jij zo goed mogelijk leert rijden, wordt je geholpen door een vaste RIS gecertificeerde instructeur. Onze instructeurs worden regelmatig bijgeschoold zodat jij er altijd zeker van kunt zijn dat je de beste rijles krijgt. Als autorijschool zijn wij actief in Helmond en omstreken voor zowel professionele chauffeurs als particulieren. Ook voor het geven van logistieke opleidingen kun je bij ons terecht.

VOC Rijschool Leo van Oyen helpt je graag met:

  • Rijlessen voor bromfiets, auto, motor en aanhangwagen;
  • Verschillende theorie opleidingen;
  • Spoedcursussen;
  • Opleidingen vrachtwagen, aanhangwagen, oplegger en code95 nascholing;
  • Opleidingen heftruck, reachtruck en EPT;
  • Professionele rijinstructeurs.

Rijschool Helmon

Beroepsopleidingen

Bij VOC Rijschool van Oijen kun je niet alleen terecht voor praktijklessen, maar kun je ook theoriecursussen volgen. Deze cursussen zijn klassikaal te volgen, maar ook via e-learning. Zo kun je vanuit huis de cursus volgen en veel leren over het voertuig zelf, de verkeersborden en verkeerssituaties. 

De cursussen die je bij ons kunt volgen:

  • Maandagavondcursus theorie auto 
  • Vakbekwaamheid cursus RV1 Verkeer en Techniek
  • Vakbekwaamheid cursus V2C en V3C Administratie
  • Nascholing code 95 

Schrijf je nu in

Maak nu gebruik van het inschrijfformulier als je graag een rijles in Helmond en omstreken wilt volgen. Onze autorijschool helpt je graag. Wil je iets vragen? Dan kun je gerust contact opnemen met VOC Rijschool Leo van Oyen door het contactformulier in te vullen, een mail te sturen naar info@rijles-voc.nl of direct te bellen naar 0492-522994. Wij helpen je graag! 


Rijschool Deurne - Rijschool Someren - Rijschool Gemert - Vrachtwagen rijbewijs - Nascholing code 95 - Bromfietscertificaat Helmond

Dit zeggen onze klanten over ons