Menu
Proefles regelen

Rijschool Gemert

Dé rijschool voor jouw rijles, vlak bij Gemert

Rijles van hoge kwaliteit

Ben jij op zoek naar een rijschool die jou goed en verantwoord leert autorijden? Wellicht vind je autorijden spannend? Of heb je toevallig last van faalangst of andere zenuwen? Dat begrijpen wij volkomen. Daarom bieden wij enkel het beste personeel dat jou naast goed autorijden, ook zorgt dat jij je op je gemak voelt.

Heb je moeite met de theorie? Wil je graag bromfiets praktijklessen volgen of in de praktijk leren autorijden? Dan ben je bij Rijschool VOC van Oijen op de juiste plek. Sinds 1937 verzorgen wij namelijk rijopleidingen voor vrijwel alle categorieën. Ook jouw rijles kun je bij ons, nabij Gemert volgen, desgewenst halen we je thuis op voor je praktijklessen auto. Meld je daarom aan door ons inschrijfformulier in te vullen.

Een vertrouwde autorijschool vlak bij Gemert

Jij leert goed en verantwoord rijden, door een vaste RIS gecertificeerde instructeur dat jou tijdens de lessen begeleid. Onze instructeurs worden regelmatig bijgeschoold om te zorgen voor de beste kwaliteit. Hierdoor verzekeren wij jou dat je veilige, kwalitatief goede en leuke rijlessen krijgt. Als rijschool zijn wij actief in Gemert en omstreken, zoals Helmond, Deurne en Someren. Hierbij helpen wij zowel particulieren als professionele chauffeurs. Ook voor logistieke opleidingen kun je bij ons terecht.

Wij helpen je onder andere graag met:

  • Professionele rijinstructeurs;
  • Opleidingen vrachtwagen, aanhangwagen, oplegger en code95 nascholing;
  • Verschillende theorie opleidingen;
  • Rijlessen voor bromfiets, auto, motor en aanhangwagen;
  • Spoedcursussen
  • Opleidingen heftruck, reachtruck en EPT.

De leukste rijschool rondom Gemert

We zijn niet alleen de beste, maar ook de leukste autorijschool in Gemert en omgeving. Veiligheid vinden wij erg belangrijk, maar ook plezier. Wij hebben erg leuke en fijne rijinstructeurs die je goed en veilig leren rijden. Daarnaast is iedere les ook een fijne rijles want wij vinden dat autorijden vooral ook erg leuk moet zijn! 

Nog nooit gereden en enthousiast geworden? Vraag hieronder bij ons je eerste proefles aan. Om hiervoor in aanmerking te komen mag je nog nooit een rijles hebben gehad of al in bezit zijn van rijbewijs B. Een les proefrijden bij ons is nooit langer dan een uur. 

Een gratis proefles vraag je hier aan

Schrijf je bij ons in

Maak nu gebruik van ons inschrijfformulier als je een rijles in Gemert wilt volgen. Onze rijschool biedt drie verschillende pakketten aan voor het autorijden, namelijk:

Voor vragen kun je altijd contact opnemen met VOC Rijschool Leo van Oijen door het contactformulier in te vullen, maar je kunt ook bellen naar 0492-522994 of een mail te sturen naar info@rijles-voc.nl. Onze autorijschool helpt je graag!


Rijbewijs halen Helmond - Rijbewijs halen Deurne - Rijbewijs halen Someren - Vrachtwagen rijbewijs halen Helmond  - Nascholing code 95 volgen - Scootercertificaat in Helmond

Dit zeggen onze klanten over ons