Menu
Proefles regelen

Rijschool Gemert

Dé rijschool voor jouw rijles, vlakbij Gemert

Ook een specialist in spoedcursussen

Ben jij op zoek naar een rijschool die jou goed en verantwoord leert autorijden? Wil je de theorie leren, bromfiets praktijklessen volgen of in de praktijk leren autorijden? Dan ben je bij VOC Rijschool Leo van Oyen op de juiste plek. Sinds 1937 verzorgen wij namelijk rijopleidingen voor alle categorieën. Ook jouw rijles kun je bij ons, nabij Gemert volgen, desgewenst halen we je thuis op voor je praktijklessen auto. Meld je daarom aan door ons inschrijfformulier in te vullen.

Een professionele autorijschool vlakbij Gemert

Jij leert goed en verantwoord rijden, door een vaste RIS gecertificeerde instructeur dat jou tijdens de lessen begeleid. Onze instructeurs worden regelmatig bijgeschoold om te zorgen voor de beste kwaliteit. Als rijschool zijn wij actief in Gemert en omstreken. Hierbij helpen wij zowel particulieren als professionele chauffeurs. Ook voor logistieke opleidingen kun je bij ons terecht.

VOC Rijschool Leo van Oyen helpt je graag met:

  • Opleidingen vrachtwagen, aanhangwagen, oplegger en code95 nascholing;
  • Professionele rijinstructeurs;
  • Verschillende theorie opleidingen;
  • Rijlessen voor bromfiets, auto, motor en aanhangwagen;
  • Spoedcursussen
  • Opleidingen heftruck, reachtruck en EPT.

Schrijf je bij ons in

Maak nu gebruik van ons inschrijfformulier als je een rijles in Gemert wilt volgen. Onze autorijschool helpt je graag. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met VOC Rijschool Leo van Oyen door het contactformulier in te vullen, maar je kunt ook bellen naar 0492-522994 of een mail te sturen naar info@rijles-voc.nl.


Rijschool Helmond - Rijschool Deurne - Rijschool Someren - Vrachtwagen rijbewijs - Nascholing code 95 - Scooter rijbewijs Helmond

Dit zeggen onze klanten over ons