Menu
Proefles regelen

Compactopleiding

Wil je met autorijles starten en wil je je opleiding volgen in een korte tijd met een pakket waarin een aantal lessen en je examen met eigen verklaring en tussentijdse toets is inbegrepen?

Dan is een compactopleiding ideaal voor jou, je dient daarbij één tot tweemaal per week beschikbaar te zijn voor telkens een dubbel uur rijles en kunt dan in korte tijd je opleiding afronden. Wil je rustiger aan doen kan dit uiteraard ook. Na 5 tot 10 uur rijles geeft je rij-instructeur advies over de voortgang en kun je daarna in overleg je examen en toets vastleggen. Afhankelijk van het bezit van je theoriecertificaat en je beschikbaarheid kun je dan snel je opleiding afronden of het wat rustiger aan doen.

Een groot deel van je opleiding inclusief de toets en het praktijkexamen zijn inbegrepen zodat de enige bijkomende kosten bestaan uit eventuele extra lessen, je eigen verklaring en je theorieopleiding en -examen.

                                                         Rijschool in Stappen

De compactopleiding wordt volledig verzorgd volgens de door het CBR erkende RIS methode. Deze methode waarin de rijopleiding in 39 stappen of scripts is opgedeeld maakt gebruik van een werkboek waarmee je je kunt voorbereiden en waarin je je vorderingen bij kunt houden. Door deze stap voor stap methode hou je beter inzicht in je opleiding. Klik hier om naar de speciale RIS pagina van het CBR te gaan

Je start uiteraard met één gratis les, de compactopleiding bestaat daarnaast uit de volgende zaken:

  • 30 uur rijles.
  • RIS praktijkboek.
  • Tussentijdse toets.
  • Praktijkexamen.
  • Pechvogelgarantie.

Dit complete pakket heb je nu voor € 2475,00.

De pechvogelgarantie zorgt ervoor dat je bij eventueel zakken voor je examen eenmalig een herexamen mag doen op kosten van de verkeersschool, eventuele extra lessen zijn wel voor je eigen rekening.

Heb je speciale wensen of wil je de opleiding nog sneller volgen informeer dan bij onze verkeersschool.

Wil je naar de andere pagina's over auto klik dan hier voor losse lessen, hier voor actiepakket of hier om terug te gaan naar algemene in info over rijles auto.

Wil je meer informatie kom dan langs bij de rijschool of bel 0492-522994.

Dit zeggen onze klanten over ons