Menu
Proefles regelen

Rijschool Someren

Dé rijschool voor jouw rijles, vlakbij Someren

Bovendien een specialist in spoedcursussen

Op zoek naar een rijschool die jou goed en verantwoord leert autorijden? Wil je de theorie leren, bromfiets praktijklessen volgen of natuurlijk in de praktijk leren autorijden dan ben je bij VOC Rijschool Leo van Oyen op het juiste adres. Sinds 1937 verzorgen wij namelijk rijopleidingen voor alle categorieën. Ook jouw rijles kun je bij ons in de buurt van Someren volgen, desgewenst halen wij je thuis op voor je praktijklessen auto. Schrijf je daarom nu in door het inschrijfformulier in te vullen.

Een professionele autorijschool vlakbij Someren

Om te zorgen dat jij goed en verantwoord leert rijden, zorgt een vaste RIS gecertificeerde instructeur dat jij tijdens de lessen begeleid. Onze instructeurs worden regelmatig bijgeschoold zodat je de beste kwaliteit rijles krijgt. Als rijschool zijn wij actief in Someren en omstreken voor zowel particulieren als professionele chauffeurs. Je bent bij ons ook op het juiste adres voor logistieke opleidingen.

VOC Rijschool Leo van Oyen helpt je graag met:

  • Rijlessen voor bromfiets, auto, motor en aanhangwagen;
  • Spoedcursussen;
  • Opleidingen vrachtwagen, aanhangwagen, oplegger en code95 nascholing;
  • Professionele rijinstructeurs;
  • Verschillende theorie opleidingen
  • Opleidingen heftruck, reachtruck en EPT .

Schrijf je nu in

Maak meteen gebruik van ons inschrijfformulier als je op zoek bent naar een rijles in Someren. Onze autorijschool staat voor je klaar. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met VOC Rijschool Leo van Oyen door het contactformulier in te vullen, een mail te sturen naar info@rijles-voc.nl of meteen te bellen naar 0492-522994.


Rijschool Helmond - Rijschool Deurne - Rijschool Gemert - Vrachtwagen rijbewijs - Nascholing code 95 - Scooter rijbewijs Helmond

Dit zeggen onze klanten over ons