Menu
Proefles regelen

Rijschool Someren

Dé rijschool voor jouw rijles, vlakbij Someren

Rijlessen en bovendien een specialist in spoedcursussen

Op zoek naar een rijschool die jou goed en verantwoord leert autorijden? Wil je de theorie leren, bromfiets praktijklessen volgen of natuurlijk in de praktijk leren autorijden dan ben je bij Rijschool VOC op het juiste adres. Al ruim 80 jaarverzorgen wij namelijk rijopleidingen voor alle categorieën. Ook jouw rijles kun je bij ons in de buurt van Someren volgen, desgewenst halen wij je thuis op voor je praktijklessen auto. Schrijf je daarom nu in door het inschrijfformulier in te vullen.

Een professionele autorijschool vlakbij Someren

Om te zorgen dat jij goed en verantwoord leert rijden, zorgt een zo veel mogelijk vaste instructeur dat jij tijdens de je rijles optimaal begeleid wordt. De instructeurs van VOC rijschool van Oijen worden met grote regelmaat bijgeschoold waardoor jij de beste kwaliteit rijles krijgt. En daar gaat het ons om: Jij tevreden, wij tevreden! Als rijschool zijn wij actief in Someren en omstreken voor zowel particulieren als professionele chauffeurs. Je bent bij ons ook op het juiste adres voor logistieke opleidingen.

VOC Rijschool van Oijen en helpt je graag met:

  • Rijlessen voor bromfiets, auto, motor en aanhangwagen;
  • Spoedcursussen;
  • Opleidingen vrachtwagen, aanhangwagen, oplegger en code95 nascholing;
  • Professionele rijinstructeurs;
  • Verschillende theorie opleidingen
  • Opleidingen heftruck, reachtruck en EPT .

Schrijf je nu in

Maak meteen gebruik van ons inschrijfformulier als je op zoek bent naar een rijles in Someren. Onze autorijschool staat voor je klaar. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met VOC Rijschool Leo van Oyen door het contactformulier in te vullen, een mail te sturen naar info@rijles-voc.nl of meteen te bellen naar 0492-522994.


Rijles Helmond - Rijles Deurne - Rijles Gemert - Vrachtwagen-/ grootrijbewijs - Opleiding nascholing code95 - Bromfietscertificaat Helmond

Dit zeggen onze klanten over ons