Menu
Proefles regelen

Rijschool Someren

Op zoek naar een rijschool rondom Someren die jou goed en verantwoord leert autorijden? Wil je de theorie leren, bromfiets praktijklessen volgen of natuurlijk in de praktijk leren autorijden dan ben je bij Rijschool VOC op het juiste adres. Al ruim 80 jaar verzorgen wij namelijk rijopleidingen voor alle categorieën.

Ook jouw rijles kun je bij ons in de buurt van Someren volgen, desgewenst halen wij je thuis op voor je praktijklessen auto. Schrijf je daarom nu in door het inschrijfformulier in te vullen.

Een professionele autorijschool vlakbij Someren

Om ervoor te zorgen dat jij goed en verantwoord leert rijden, wijzen wij jouw één van onze goede opgeleide instructeurs aan. De instructeurs van VOC Rijschool van Oijen worden met grote regelmaat bijgeschoold waardoor jij de beste kwaliteit rijles krijgt. En daar gaat het ons om: Jij tevreden, wij tevreden! Als rijschool zijn wij actief in Someren en omstreken voor zowel particulieren als professionele chauffeurs. Je bent bij ons ook op het juiste adres voor logistieke opleidingen.

Wij vinden het belangrijk dat jij samenwerkt met een rijinstructeur waarmee jij een klik hebt. Je zit namelijk voor een langere periode bij elkaar in de auto. Dit mag jij bepalen! Vanzelfsprekend word je ook iedere rijles thuis opgehaald en ook weer afgezet. Ideaal toch? Mocht je ergens anders opgehaald willen worden? Geen probleem. Overleg dit van tevoren en geef het op tijd aan. Andere wensen of heb je nog vragen die na het lezen van dit artikel nog niet beantwoord zijn? Neem dan hieronder contact met ons en onze medewerkers helpen je graag verder!

Neem hier contact met ons op

VOC Rijschool van Oijen en helpt je graag met:

  • Rijlessen voor bromfiets, auto, motor en aanhangwagen;
  • Spoedcursussen;
  • Opleidingen vrachtwagen, aanhangwagen, oplegger en code95 nascholing;
  • Professionele rijinstructeurs;
  • Verschillende theorie opleidingen
  • Opleidingen heftruck, reachtruck en EPT .

Schrijf je nu in

Maak meteen gebruik van ons inschrijfformulier als je op zoek bent naar een rijles in Someren. Onze autorijschool staat voor je klaar. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met VOC Rijschool Leo van Oyen door het contactformulier in te vullen, een mail te sturen naar info@rijles-voc.nl of meteen te bellen naar 0492-522994.


Rijles Helmond - Rijles Deurne - Rijles Gemert - Vrachtwagen-/ grootrijbewijs - Opleiding nascholing code95 - Bromfietscertificaat Helmond

Dit zeggen onze klanten over ons