Menu
Proefles regelen

Rijschool Deurne

Dé rijschool voor jouw rijles in Deurne

Op zoek naar een rijschool nabij Deurne?

Onze rijschool nabij Deurne staat bekend om zijn kwaliteit. Rijles volg je het liefste bij een rijschool die het je goed leert. Waar jij je op je gemak voelt door een rijinstructeur met veel ervaring. Onze rijinstructeurs hebben jarenlange ervaring en zorgen ervoor dat hun diploma's up-to-date blijven. De mensen bij onze autoschool zijn namelijk nooit uitgeleerd. Voor het aanleren van de theorie, het volgen van bromfiets praktijklessen of het volgen van rijlessen in de auto ben je bij VOC Rijschool van Oijen op het juiste adres.

Al ruim 80 jaar bieden wij rijlessen en praktijkopleidingen in diverse categorieën. Ook voor jouw rijles ben je bij ons nabij Deurne van harte welkom, desgewenst halen wij je thuis op voor de praktijklessen auto. Schrijf je daarom meteen in met behulp van ons inschrijfformulier

Een professionele rijschool vlakbij Deurne

Om te zorgen dat jij zo goed mogelijk leert rijden, helpt een vaste RIS gecertificeerde instructeur jou tijdens de rijlessen. Onze instructeurs worden regelmatig bijgeschoold zodat je er altijd zeker van bent dat je de beste rijles krijgt. Als autorijschool zijn wij actief in Deurne en omstreken voor zowel particulieren als professionele chauffeurs. Ook voor logistieke opleidingen ben je bij ons op het juiste adres.

VOC Rijschool Leo van Oijen helpt je graag met:

  • Rijlessen voor bromfiets, auto, motor en aanhangwagen;
  • Verschillende theorie opleidingen;
  • Spoedcursussen;
  • Professionele pleidingen vrachtwagen, aanhangwagen, oplegger en code95 nascholing;
  • Praktijkopleidingen heftruck, reachtruck en EPT.

De beste rijschool uit de omgeving Deurne

Mochten wij je nog niet overtuigd hebben kijk dan naar alle geweldige recensies die wij ontvangen hebben. Hier zijn wij uiteraard heel trots op en erg blij mee. Wij staan voor kwaliteit en willen met persoonlijke aandacht ervoor zorgen dat iedereen bij ons goed auto leert rijden, wat leidt tot een goed examen en een welverdiend rijbewijs!

De kans dat je bij ons slaagt is namelijk best groot want bijna drie op de vier slaagt bij ons direct bij de eerste keer. Dat is vrij hoog want het landelijke slagingspercentage ligt gemiddeld rond de 50%. Hier zitten wij met 68% ruim boven. Onze kwaliteit wordt hiermee uitgedrukt in positieve cijfers. Het belangrijkste is dat wij mensen echt goed leren autorijden en het gevolg hiervan is dat veel mensen hierdoor ook direct slagen. Hiermee leveren wij goede automobilisten af die makkelijk deel kunnen nemen aan het verkeer en gevaar kunnen herkennen. 

Online theorieles bij VOC

Via Rijschool VOC kan je online jouw theorieles volgen. Dit regelen wij via theorieleren.nl. De meest eenvoudige manier om jouw theorie te leren is natuurlijk op je eigen kamer. VOC helpt jou graag met het behalen van het uiteindelijke doel, jouw rijbewijs. En dat begint bij de theorie. Via de website van VOC log je eenvoudig in en dan kan je zelfstudie beginnen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Schrijf je direct in!

Maak nu gebruik van het inschrijfformulier als je een rijles in Deurne zoekt. Onze autorijschool helpt je graag. Bij ons kan je altijd aanvraag doen voor een gratis proefles. In deze kennismakingsles van 60 minuten kunnen wij jouw niveau inschatten en maak jij kennis met onze enthousiaste rijinstructeurs! Om hiervoor in aanmerking te komen heb jij nog nooit een rijles gehad en je bent ook niet in bezit van rijbewijs B. 

Heb je vragen? Dan kun je altijd contact opnemen met VOC Rijschool Leo van Oijen door het contactformulier in te vullen, een mail te sturen naar info@rijles-voc.nl of meteen te bellen naar 0492-522994. Wij helpen je graag en zien je graag binnenkort bij ons in de auto!


Rijopleiding in Helmond - Rijopleiding in Someren - Rijopleiding in Gemert - Groot rijbewijs - Nascholing code 95 bijscholing - Scooterrijbewijs halen Helmond

Dit zeggen onze klanten over ons