Menu
Proefles regelen

Rijschool Deurne

Dé rijschool voor jouw rijles in Deurne

Specialist in spoedcursussen

Zoek jij naar een rijschool die jou goed en verantwoord leert rijden? Leer je graag de theorie, het volgen van bromfiets praktijklessen of natuurlijk leren autorijden dan ben je bij VOC Rijschool Leo van Oyen op het juiste adres. Sinds 1937 verzorgen wij al rijopleidingen voor alle categorieën. Ook voor jouw rijles ben je bij ons nabij Deurne van harte welkom, desgewenst halen wij je thuis op voor de praktijklessen auto. Schrijf je daarom meteen in met behulp van ons inschrijfformulier!

Een professionele rijschool vlakbij Deurne

Om te zorgen dat jij zo goed mogelijk leert rijden, helpt een vaste RIS gecertificeerde instructeur jou tijdens de rijlessen. Onze instructeurs worden regelmatig bijgeschoold zodat je er altijd zeker van bent dat je de beste rijles krijgt. Als autorijschool zijn wij actief in Deurne en omstreken voor zowel particulieren als professionele chauffeurs. Ook voor logistieke opleidingen ben je bij ons op het juiste adres.

VOC Rijschool Leo van Oyen helpt je graag met:

  • Rijlessen voor bromfiets, auto, motor en aanhangwagen;
  • Professionele rijinstructeurs;
  • Verschillende theorie opleidingen;
  • Spoedcursussen;
  • Opleidingen vrachtwagen, aanhangwagen, oplegger en code95 nascholing;
  • Opleidingen heftruck, reachtruck en EPT.

Schrijf je direct in

Maak nu gebruik van het inschrijfformulier als je een rijles in Deurne zoekt. Onze autorijschool helpt je graag. Heb je vragen? Dan kun je altijd contact opnemen met VOC Rijschool Leo van Oyen door het contactformulier in te vullen, een mail te sturen naar info@rijles-voc.nl of meteen te bellen naar 0492-522994. Wij helpen je graag! 


Rijschool Helmond - Rijschool Someren - Rijschool Gemert - Vrachtwagen rijbewijs - Nascholing code 95 - Scooter rijbewijs Helmond

Dit zeggen onze klanten over ons