Menu
Proefles regelen

Rijschool Deurne

Dé rijschool voor jouw rijles in Deurne

Specialist in spoedcursussen

Rijles volg je het liefste bij een rijschool die het je goed leert. Waar jij je op je gemak voelt door een rijinstructeur met veel ervaring. Voor het aanleren van de theorie, het volgen van bromfiets praktijklessen of het volgen van rijlessen in de auto ben je bij VOC Rijschool  van Oyen op het juiste adres. Al ruim 80 jaar bieden wij rijlessen en praktijkopleidingen in diverse categorieën. Ook voor jouw rijles ben je bij ons nabij Deurne van harte welkom, desgewenst halen wij je thuis op voor de praktijklessen auto. Schrijf je daarom meteen in met behulp van ons inschrijfformulier!

Een professionele rijschool vlakbij Deurne

Om te zorgen dat jij zo goed mogelijk leert rijden, helpt een vaste RIS gecertificeerde instructeur jou tijdens de rijlessen. Onze instructeurs worden regelmatig bijgeschoold zodat je er altijd zeker van bent dat je de beste rijles krijgt. Als autorijschool zijn wij actief in Deurne en omstreken voor zowel particulieren als professionele chauffeurs. Ook voor logistieke opleidingen ben je bij ons op het juiste adres.

VOC Rijschool Leo van Oyen helpt je graag met:

  • Rijlessen voor bromfiets, auto, motor en aanhangwagen;
  • Verschillende theorie opleidingen;
  • Spoedcursussen;
  • Professionele pleidingen vrachtwagen, aanhangwagen, oplegger en code95 nascholing;
  • Praktijkopleidingen heftruck, reachtruck en EPT.

Schrijf je direct in

Maak nu gebruik van het inschrijfformulier als je een rijles in Deurne zoekt. Onze autorijschool helpt je graag. Heb je vragen? Dan kun je altijd contact opnemen met VOC Rijschool Leo van Oyen door het contactformulier in te vullen, een mail te sturen naar info@rijles-voc.nl of meteen te bellen naar 0492-522994. Wij helpen je graag! 


Rijopleiding in Helmond - Rijopleiding in Someren - Rijopleiding in Gemert - Groot rijbewijs - Nascholing code 95 bijscholing - Scooterrijbewijs halen Helmond

Dit zeggen onze klanten over ons