Menu
Proefles regelen

Rijschool in Mierlo en Aarle-Rixtel

VOC Verkeersscholen is het beste adres voor rijles in Mierlo en Aarle-Rixtel

Goed leren auto- of motorrijden doe je bij VOC Verkeersscholen uit Helmond. Al tientallen jaren verzorgt deze betrouwbare rijschool alle soorten rijopleidingen in Aarle-Rixtel, Mierlo en omliggende gemeenten. De ervaren rijschool is specialist in versnelde opleidingen voor alle categorieën van het rijbewijs. Of het nu gaat om het besturen van een personenauto, brommer, vrachtauto of een heftruck, voor elk voertuig kun je terecht bij rijschool VOC. Wil je rijles nemen in de omgeving van Mierlo, Eindhoven of Aarle-Rixtel? Dan staat er een team van enthousiaste rij instructeurs en theoriedocenten klaar om jou op te leiden tot een verantwoorde verkeersdeelnemer. Rijlessen volgen in Helmond en omgeving was nog nooit zo fijn!

Kom je niet uit Helmond, Aarle-Rixtel, Mierlo of omliggende dorpen? Wij denken graag met je mee in oplossingen. Hierdoor kun je alsnog beginnen met het nemen van praktijklessen voor de auto, scooter, vrachtwagen of motor.  Als je niet uit de buurt komt, is het alsnog mogelijk om rijlessen bij ons te nemen. We spreken dan af op school, station of bij de rijschool. 

Kies voor de kwaliteit van een gedegen rijopleiding

Zo jong mogelijk voor het rijbewijs gaan, ook dat is geen enkel probleem bij VOC Verkeersscholen. Al vanaf 16,5 jaar is het mogelijk om bij Rijschool VOC van Oijen autorijles te volgen. Volg vrijblijvend een gratis proefles en kies daarna samen met de instructeur voor het lespakket dat het beste bij jou past. Naast gemeenten als Mierlo, Aarle-Rixtel, Helmond en Eindhoven vallen ook Asten, Bakel, Beek en Donk, Deurne, Geldrop, Gemert, Lierop, Liessel, Lieshout, Milheeze en Someren onder het verzorgingsgebied van VOC Rijschool van Oijen in helmond. Je wordt dan voor de rijles thuis opgehaald en weer keurig teruggebracht. Maar ook als je verder weg woont, kun je altijd opgehaald worden op een nader af te spreken locatie.

Maak nu gebruik van het inschrijfformulier als je graag rijlessen in Helmond en omstreken wilt volgen. Onze rijschool staat voor je klaar. Zoek je meer informatie? Dan kun je gerust contact opnemen met VOC Rijschool Leo van Oyen door het contactformulier in te vullen, een mail te sturen naar info@rijles-voc.nl of direct te bellen naar 0492-522994. Wij helpen je graag!


Rijopleiding in Helmond - Rijopleiding in Someren - Rijopleiding in Gemert - Groot rijbewijs - Nascholing code 95 bijscholing - Scooterrijbewijs halen Helmond

Dit zeggen onze klanten over ons