Menu
Proefles regelen

Van plan je heftruck rijbewijs te gaan halen?

VOC Rijschool van Oijen biedt in samenwerking met de Vakopleiding Vervoer en Logistiek (VVL) ook verschillende logistieke vakopleidingen aan. Hier zit ook de mogelijkheid van het halen van het heftruck rijbewijs.

Dat betekent dat je bij ons terecht kan voor verschillende heftruckopleidingen. Met meer dan 50 jaar specialisatie zijn wij erkend door toonaangevende spelers in de branche in onze regio. 

Welk heftruck rijbewijs wil je halen?

Zoals al aangegeven kun je bij VOC Rijschool van Oijen diverse heftruck rijbewijzen halen. Denk bijvoorbeeld aan de Vorkheftruckopleiding en de Reachtruckopleiding. Deze opleidingen stomen je klaar voor het vak van heftruck- of reachtruckchauffeur. Bij VOC Rijschool van Oijen heb je verder nog de keuze uit de volgende logistieke opleidingen:

  • EPT opleiding: je wordt opgeleid tot Elektropallettruck chauffeur. 
  • MPT opleiding: je wordt opgeleid tot Motorpallettruck chauffeur.
  • Opleiding elektrische pompwagen.
  • Nog meer logistieke opleidingen op aanvraag.

Wil je meer informatie over de verschillende vakopleidingen? Neem dan contact op met helmond@vvl.nl of bel 0492-528476.

Heftruck rijbewijs

Wat nog meer naast heftruck rijbewijzen?

Naast de verschillende vakopleidingen voor het heftruck rijbewijs kun je bij VOC rijschool van oijen ook terecht voor al je andere rijbewijzen. Zo kun je bij ons terecht voor je B rijbewijs, waarmee je in personenauto's en aanhangercombinaties tot 3.500 kilo mag rijden.

Heb jij nog nooit in een auto gezeten of bij een andere rijschool een rijles gehad? Dan kun je bij ons een intake doen van een klein uurtje. In dit uurtje krijg jij rijles van één van onze beste rijinstructeurs om samen te kijken hoe goed jij bent. De rijinstructeur legt ook uit wat je kan gaan verwachten, hoe wij les geven en wat wij belangrijk vinden, zoals veiligheid, kwaliteit en rijplezier. 

Ook kun je bij ons je BE-rijbewijs halen, waarmee je in aanhangercombinaties tot 7.000 kilo mag rijden. Handig voor als je een grote caravan, vouwwagen, camper of bus moet besturen. Een echte vakantieliefhebber, ooit de droom om de Tour de France met je eigen camper achteraan te rijden of Europa door te reizen? Neem dit dan in overweging en bekijk de verschillende opties via de onderstaande links.

 Losse lessen

 

Ook je vrachtwagenrijbewijs bij VOC Rijschool van Oijen

Wil je je vrachtwagenrijbewijs halen? Ook dan kun je terecht bij VOC Rijschool van Oijen. Met het vrachtwagenrijbewijs (CE) kun je een vrachtwagen met aanhanger of een zogeheten trekker-oplegger combinatie besturen. Met de rijlessen voor het CE-rijbewijs leer je alle fijne kneepjes van het vrachtvervoervak.

Een carrièreswitch of al een tijd van plan om een vrachtwagenbestuurder worden? Wij leren je waar je op moet letten, gevaar herkennen en hoe jij het beste een vrachtwagenchauffeur kan besturen. Hierdoor begin jij direct goed aan een baan als vrachtwagenchauffeur. Alsof jij er jaren één bestuurd! Klik voor meer informatie op onderstaande links. Wil je een afspraak maken? Kom dan langs op ons kantoor of bel 0492-522994.

Informatie trekker-oplegger Informatie vrachtwagen-aanhangwagen

Motor en scooter rijbewijs 

Wist je dat je bij VOC Rijschool van Oijen ook een motor- of scooteropleiding kan volgen? Als je jonger dan 20 jaar bent en alle motorfietsen wilt rijden, moet je minimaal 4 praktijkexamens halen. Je kunt zelfs vanaf je 17e al beginnen met lessen. Dit is dan wel met een 125 cc motorfiets (A1). Lees hier alles wat je moet weten over een motoropleiding.

Wil je graag je scooter rijbewijs halen? Start dat nu met het volgen van een bromfietsopleiding bij VOC Rijschool van Oijen. Vanaf 15 en een half jaar kan je je theorie halen. Ben je geslaagd? Dan kan je direct op je 16e verjaardag starten met het nemen van rijlessen. De gemiddelde kandidaat heeft genoeg aan 5 praktijklessen van 60 minuten. Bij je eerste rijles krijg je hier ook advies over, zodat je meer zekerheid hebt en de overige lessen meteen ingepland kunnen worden. Vraag hier je bromfietsrijlessen aan. 

Begin vandaag nog met lessen!

Neem zo snel mogelijk contact met ons op als jij je heftruck rijbewijs wilt halen. Onze medewerkers helpen je met alle liefde verder en zorgen dat jij gekoppeld wordt aan één van onze top instructeurs. Staat de opleiding die je zoekt er niet bij op onze website? Neem dan contact met ons op en wij bespreken dit verder en kijken wat er mogelijk is. Wij denken graag met de klant mee! Neem hieronder contact met ons op.

Neem direct contact met ons op

Dit zeggen onze klanten over ons