Menu
Proefles regelen

Van plan je heftruck rijbewijs te gaan halen?

VOC Rijschool van Oijen biedt in samenwerking met de Vakopleiding Vervoer en Logistiek (VVL) ook verschillende logistieke vakopleidingen aan. Hier zit ook de heftruck logistiek bij. Dat betekent dat je bij ons terecht kan voor verschillende heftruckopleidingen. 

Welk heftruck rijbewijs wil je halen?

Zoals al aangegeven kun je bij VOC Rijschool van Oijen diverse heftruck rijbewijzen halen. Denk bijvoorbeeld aan de Vorkheftruckopleiding en de Reachtruckopleiding. Deze opleidingen stomen je klaar voor het vak van heftruck- of reachtruckchauffeur. Bij VOC Rijschool van Oijen heb je verder nog de keuze uit de volgende logistieke opleidingen:

  • EPT opleiding: je wordt opgeleid tot Electropallettruck chauffeur. 
  • MPT opleiding: je wordt opgeleid tot Motorpallettruck chauffeur.
  • Opleiding elektrische pompwagen.
  • Nog meer logistieke opleidingen op aanvraag.

Heftruck rijbewijs

Combineren met nascholing Code95

Zoals je ziet kun je voor bijna al je logistieke vakopleidingen bij VOC Rijschool van Oijen terecht. Maar wist je dat je de meeste vakopleidingen kan combineren met een nascholing van het Code 95 certificaat? Zo ben je, na het behalen van je nieuwe rijbewijs, meteen klaar om aan de slag te gaan! Kortom, je slaat 2 vliegen in 1 klap!

Wil je meer informatie over de verschillende vakopleidingen? Neem dan contact op met helmond@vvl.nl of bel 0492-528476.

 

Andere rijbewijzen bij VOC Rijschool van Oijen

 Naast de verschillende vakopleidingen voor het heftruck rijbewijs kun je bij VOC Rijschool van Oijen ook terecht voor al je andere rijbewijzen. Zo kun je bij ons terecht voor je B rijbewijs, waarmee je in personenauto's en aanhangercombinaties tot 3.500 kilo mag rijden. Ook kun je bij ons je BE rijbewijs halen, waarmee je in aanhangercombinaties tot 7.000 kilo mag rijden. Handig voor als je een grote caravan, vouwwagen, camper of bus moet besturen. Klik voor de verschillende opties op onderstaande links.

Gratis proefles Actiepakket Compactopleiding Losse lessen

Ook je vrachtwagen rijbewijs bij VOC Rijschool van Oijen

Ook voor je vrachtwagen rijbewijs kun je terecht bij VOC Rijschool van Oijen. Met het vrachtwagen rijbewijs (CE) kun je een vrachtwagen met aanhanger of een zogeheten trekker-oplegger combinatie besturen. Met de rijlessen voor het CE rijbewijs leer je alle fijne kneepjes van het vrachtvervoervak. Klik voor meer informatie op onderstaande links. Wil je een afspraak maken? Kom dan langs op ons kantoor of bel 0492-522994.

Informatie trekker-oplegger Informatie vrachtwagen-aanhangwagen

Dit zeggen onze klanten over ons