Menu
Proefles regelen

Alle lessen, toetsen en examens voorlopig stilgelegd

Geplaatst: 15-03-2020

Update 23/3/2020

Inmiddels zijn de examens uitgesteld t/m 5 april 2020. Dit houdt concreet in dat, wanneer dit zo blijft, Rijschool VOC van Oijen weer rond 2 april op zal starten. Leerlingen zullen dan benaderd worden om het rijexamen af te gaan leggen.

Update 18/3/2020

Wij volgen de cbr richtlijn en de verwachting is dat wij een paar dagen eerder dan het cbr weer open gaan om de kandidaten voor te bereiden op hun examen. Actuele stand van zaken is dat cbr in ieder geval tot en met 31 maart gesloten blijft, in het geval dit zo blijft zullen wij vrijdag 27 maart weer geleidelijk opstarten.

U kunt ons voor vragen bereiken via e-mail op info@rijles-voc.nl

Zondag 15/3 om 17.30 hebben wij van het CBR te horen gekregen dat daar alle activiteiten voor de komende 3 weken stil liggen. Tevens is er een advies uitgegaan om minimaal 1,5 meter afstand te houden. Omdat dit bij het verzorgen van rijlessen niet mogelijk is zijn wij genoodzaakt vanaf dat moment ook meteen alle lessen te annuleren. Wat dit voor gevolgen heeft kunnen wij nu een uur later nog niet overzien, behalve dat lessen stil liggen en dus ons complete bedrijf. Wij proberen u via de gebruikelijke kanalen op de hoogte te houden en hopen samen met u dat dit van korte duur zal zijn.

Nieuws overzicht

Dit zeggen onze klanten over ons