Menu
Proefles regelen

Spoedcursus rijbewijs Helmond

Je bent woonachtig in de omgeving van Helmond en bijna 18 jaar. Je wilt nu dolgraag je rijbewijs halen. En het liefst, doe je dat zo snel mogelijk met weinig rijlessen. Een spoedcursus is waarschijnlijk waar je het eerste aan denkt om zo snel mogelijk jouw rijbewijs B te halen.

Dus je Googled' "Spoedcursus rijbewijs Helmond". De ene na de andere aanbieder verschijnt op je beeldscherm, de ene zegt nog sneller en goedkoper te zijn dan de andere. Wij zijn niet de goedkoopste, maar wel de beste! Lees hieronder verder waarom.

Goedkoopste? Wij zijn de beste.

Bij VOC Rijschool van Oijen zijn wij gespecialiseerd in verkorte rijopleidingen. Kwaliteit staat daarbij voorop. Persoonlijke aandacht tijdens een verkort traject is daarbij voor ons net zo belangrijk als bij een regulier traject. En wanneer je ons vraagt of wij de goedkoopste zijn, zeggen we liever dat we de beste zijn.

Hierdoor is de kans bij ons veel groter dat jij in één keer slaagt! Is de andere rijschool goedkoper, maar je slaagt niet in één keer? Dan was je bij ons uiteindelijk goedkoper uit geweest en had je sneller jouw rijbewijs gehad. Hiervoor geldt ook het spreekwoord: goedkoop is duurkoop. Houdt dat in jouw achterhoofd bij het maken van jouw keuze.

Door jarenlange specialisatie in spoedcursussen voor alle categorieën van het rijbewijs ga jij met jouw papiertje lachend de deur uit. Dus wanneer je Googled' op "Spoedcursus rijbewijs Helmond", weet je dat je goed zit als je VOC Rijschool van Oijen ziet staan. Snel rijlessen in Helmond en omtstreken was nog nooit zo leuk!

Met spoed meer info?

Spoedcursus rijbewijs Helmond

Spoedcursus rijbewijs in Helmond?

De spoedcursus is in de huidige "snelle samenleving" niet meer weg te denken. Onze compactopleiding is een speciaal daarvoor gerealiseerde verkorte opleiding voor het behalen van je rijbewijs B. Een scherp geprijsd pakket met daarin een aantal lessen, je examen en zelfs een tussentijdse toets. Voor het actietarief heb je het volgende pakket:

  • één gratis proefles
  • RIS Praktijkboek
  • 30 uur rijles
  • tussentijdse toets
  • Praktijkexamen
  • Pechvogelgarantie.

Pechvogelgarantie? Ja! Tijdens het volgen van onze spoedcursus rijbewijs in Helmond en omstreken krijg je pechvogelgarantie inbegrepen. Mocht je onverhoopt zakken voor je examen mag je eenmalig een herexamen doen op kosten van ons

Naast dat we jou ondersteunen bij eventuele angsten bieden we jou ook de mogelijkheid om gratis te herkansen. En dat geeft vertrouwen, toch? Heb je interesse in een spoedcursus rijbewijs-b en woon je in de omgeving van Helmond? Bel dan 0492-522994 en vraag onze telefonistes naar de mogelijkheden over spoed  rijlessen.


Misschien ook interessant?


 

Rijleslessen volgen Helmond - Rijlessen volgen Deurne - Rijlesen volgen Someren - Rijlessen volgen Gemert - Rijlessen volgen Aarle-Rixtel

Dit zeggen onze klanten over ons