Menu
Proefles regelen

Vrachtwagen Rijbewijs

Jouw vrachtwagen rijbewijs halen in Helmond

Ook voor spoedcursussen

Op zoek naar een rijschool die jou goed en verantwoord in een vrachtwagen leert rijden? Wil je de theorie leren of praktijklessen volgen? Dan ben je bij VOC Rijschool Leo van Oyen op een goede plek. Sinds 1937 verzorgen wij namelijk rijopleidingen voor alle categorieën. Ook voor het behalen van jouw aanhanger rijbewijs kun je bij ons in Helmond terecht. Meld je daarom aan door ons inschrijfformulier in te vullen.

Ook voor een aanhanger rijbewijs klop je aan bij Rijschool Leo van Oyen uit Helmond

Jij leert op een verantwoorde manier in een vrachtwagen rijden, met een vaste instructeur die jou tijdens de lessen begeleid. Onze instructeurs worden regelmatig bijgeschoold om te zorgen voor de beste kwaliteit rijlessen. Als autorijschool zorgen wij er ook voor dat je een aanhanger rijbewijs kunt halen. Op zoek naar logistieke opleidingen in Helmond? In dat geval ben je bij ons van harte welkom.

VOC Rijschool Leo van Oyen helpt je graag met:

  • Opleidingen vrachtwagen, aanhangwagen, oplegger en code95 nascholing;
  • Opleidingen heftruck, reachtruck en EPT;
  • Rijlessen voor bromfiets, auto, motor en aanhangwagen;
  • Spoedcursussen;
  • Professionele rijinstructeurs;
  • Verschillende theorie opleidingen.

Schrijf je meteen bij ons in

Maak nu gebruik van ons inschrijfformulier als jij jouw vrachtwagen of aanhanger rijbewijs in Helmond wilt halen. Onze autorijschool staat voor je klaar. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met VOC Rijschool Leo van Oyen. Dit doe je door het contactformulier in te vullen, maar je kunt ook bellen met 0492–522994 of een mail te sturen naar info@rijles-voc.nl.


Rijschool Helmond - Rijschool Deurne - Rijschool Someren - Rijschool Gemert - Vrachtwagen rijbewijs - Nascholing code 95 - Scooter rijbewijs Helmond

Dit zeggen onze klanten over ons