Menu
Proefles regelen

Vrachtwagen Rijbewijs

Op zoek naar een rijschool die jou goed en verantwoord in een vrachtwagen leert rijden en ervoor zorgt dat jij in je eerste poging jouw vrachtwagenrijbewijs haalt? Wil je de theorie leren of praktijklessen volgen? Dan ben je bij VOC Rijschool van Oijen op een goede plek. Sinds 1937 verzorgen wij namelijk rijopleidingen voor alle categorieën. Ook voor het behalen van jouw aanhanger rijbewijs kun je bij ons in Helmond terecht. Rijlessen volgen in Helmond was nog nooit zo fijn! Meld je daarom aan door ons inschrijfformulier in te vullen.

Ook voor een aanhanger rijbewijs kom je naar VOC Rijschool van Oijen uit Helmond

Jij leert op een verantwoorde manier in een vrachtwagen rijden, met een vaste instructeur die jou tijdens de lessen begeleid. Onze instructeurs worden regelmatig bijgeschoold om te zorgen voor de beste kwaliteit rijlessen in Helmond. Hiermee willen we de kwaliteit van onze rijschool waarborgen. Wij streven erna om onze kandidaten in één keer te laten slagen en in meer dan 75% van de gevallen lukt dit.

Hier zijn wij erg trots op! Als autorijschool zorgen wij er ook voor dat je een aanhanger rijbewijs kunt halen. Op zoek naar logistieke opleidingen in Helmond? In dat geval ben je bij ons natuurlijk ook van harte welkom.

Waarom je vrachtwagenrijbewijs halen bij Rijschool VOC?

  1. Gecertificeerde instructeurs: Onze ervaren en gecertificeerde instructeurs beschikken over alle kennis om jou te begeleiden naar vrachtwagenchauffeur. Ze hebben de kennis en vaardigheden om je voor te bereiden op zowel het theorie- als het praktijkexamen.

  2. Moderne voertuigen: Onze vrachtwagens zijn van de nieuwste modellen en voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Je leert rijden in een comfortabele en veilige omgeving.

  3. Persoonlijke aandacht: Bij Rijschool VOC geloven we in individuele begeleiding. We nemen de tijd om jouw sterke punten en zwakke punten te begrijpen, zodat we je opleiding kunnen aanpassen aan wat jij nodig hebt om jouw vrachtwagenrijbewijs te halen.

Schrijf je direct in om jouw vrachtwagenrijbewijs te halen 

Maak nu gebruik van ons inschrijfformulier als jij jouw vrachtwagen of aanhanger rijbewijs in Helmond wilt halen. Onze autorijschool staat voor de fijnste rijlessen in Helmond en omgeving. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met VOC Rijschool Leo van Oyen. Dit doe je door het contactformulier in te vullen, maar je kunt ook bellen met 0492–522994 of een mail te sturen naar info@rijles-voc.nl.


Rijschool omgeving Helmond - Haal je vrachtwagen rijbewijs - Nascholing code 95

Dit zeggen onze klanten over ons