Menu
Proefles regelen

Autorijschool

Als je aan een autorijschool denkt, denk je al snel aan het rijbewijs halen van je auto. het zogenaamde B-rijbewijs. Maar op een autorijschool worden veel meer diensten aangeboden dan alleen je B-rijbewijs halen. VOC Rijschool van Oijen is een veelzijdige autorijschool waar kwaliteit en plezier hoog in het vaandel staan. 

Gaat het wat minder met het lessen? Geen probleem, wij vinden persoonlijke aandacht extra belangrijk en helpen je dan ook optimaal om het beste eruit te halen. Dit draagt in onze ogen bij aan de hoge kwaliteit waar wij voor staan.  Wij maken rijlessen in Helmond, Eindhoven, Tilburg en omgeving zo fijn mogelijk voor iedereen!

Meer dan een autorijschool

Al meer dan 80 jaar zijn wij het adres voor jouw rijopleiding. VOC Rijschool van Oijen verzorgt praktijklessen voor de handgeschakelde en automaat auto, motor en de aanhangwagen. Extra aandacht aan onze klanten besteden is waar wij voor staan.

Vertrouwen creëren bij faalangst, advisering en sturing tijdens het opleidingstraject en het begeleiden op weg naar het theorie- en praktijkexamen is daar een belangrijk onderdeel van. Buiten het geven van een breed scala aan rijlessen is VOC Rijschool van Oijen tevens al jarenlang dé specialist in de regio Helmond Eindhoven op het gebied van vrachtwagen en logistieke opleidingen en nascholing CODE95.Top Autorijschool in Helmond

Met gepaste trots kunnen wij zeggen; "VOC Rijschool van Oijen is meer dan alleen een autorijschool."

Contact met Autorijschool

Onze autorijschool heeft alle certificeringen

Wij leveren enkel gekwalificeerde rijinstructeurs en theoriedocenten met jarenlange ervaring . Daarnaast zijn we gecertificeerd door;

 • BOVAG
 • CBR
 • CCV
 • CRKBO
 • IBKI
 • KNMW
 • RIS
 • STL

Wil je ook gebruik maken van onze diensten? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Zij zijn onder andere telefonisch te bereiken op 0492-522994. Of kom gewoon eens langs op ons kantoor in Helmond. De koffie staat voor je klaar. 

Ja! Breng mij in contact.

Autorijschool

Rijschool van Oijen

Hierboven ziet u Team VOC Rijschool van Oijen. Onze autorijschool heeft een hecht team die iedere dag met plezier al onze leerlingen geweldig begeleiden en met heel veel enthousiasme! Wij zijn niet alleen een autorijschool, maar ook een opleider voor het rijbewijs C, CE, A, A1 en A2. Het rijbewijs C is voor de vrachtwagen en het rijbewijs A voor motorvoertuigen. Wij hebben voor alle soorten rijbewijzen de beste rijinstructeurs. Rijlessen volgen in Helmond en omstreken was nog nooit zo leuk!

Rijschool van Oijen staat voor kwaliteit en wij bekijken per leerling wat de beste aanpak is. Pak jij het snel op dan geven wij je het vertrouwen om sneller examen te doen, maar wij nemen ook de tijd voor mensen die meer moeite hebben of zenuwachtiger zijn. Hier passen we onze rijlessen op aan om ervoor te zorgen dat iedereen zo veilig mogelijk rijdt en met plezier. Dit moet leiden tot een welverdiend rijbewijs!

Onze autorijschool heeft meer dan 80 jaar ervaring en wij eisen veel van ons zelf om zo het beste uit onze leerlingen naar boven te halen. Rijschool van Oijen is het beste te beschrijven als een autorijschool die:

 • alleen rijinstructeurs heeft en aanneemt met de hoogste kwaliteitseisen;
 • de beste lesmethodes heeft;
 • zekerheid biedt met het BOVAG garantiefonds;
 • alle certificaties heeft.

Meld je nu aan

Maak nu gebruik van het inschrijfformulier als je graag een rijles in Helmond en omstreken wilt volgen. Onze rijschool staat voor je klaar. Zoek je meer informatie? Dan kun je gerust contact opnemen met VOC Rijschool Leo van Oyen door het contactformulier in te vullen, een mail te sturen naar info@rijles-voc.nl of direct te bellen naar 0492-522994. Wij helpen je graag!

Schrijf je hier in


Rijlessen in Helmond - Rijlessen in Deurne - Rijlessen in Someren - Rijlessen in Gemert - Vrachtwagen rijbewijs halen - Nascholing code 95 

Dit zeggen onze klanten over ons