Menu
Proefles regelen

Veilige, kwalitatieve en gezellige motor lessen volgen?

Net als voor het autorijbewijs mag iedereen eerder beginnen met het volgen van motor lessen. Iedereen emt de leeftijd van 17 of ouder mag al beginnen het volgen lessen voor het motorrijbewijs

Sommige vergeten dat u al een jaar eerder mag beginnen. Ook voor uw motorrijbewijs is dit mogelijk! Dus staat u te trappelen en kunt u niet wachten om te beginnen met het volgens van motor lessen bij VOC Rijschool van Oijen? Neem dan hieronder contact met ons op en wie weet zit u volgende week al op één van onze motoren.

Neem hier direct contact met ons op

Starten met motor lessen 

De opleiding is net als het examen opgesplitst in twee onderdelen. 

 1. Opleiding voertuigbeheersing: Start met verkeersdeelneming op de weg en hoofdzakelijk bijzondere verrichtingen oefenen.
 2. Lessen verkeersdeelneming.

Wanneer het eerste onderdeel behaald is, mag men verder met het tweede onderdeel. Voor beide onderdelen dient dus een examen afgelegd te worden.

Voor het behalen van het motorrijbewijs zijn er verschillende leeftijdscategorieën van belang. 

 • Jonger dan 20 jaar. Kawasaki D-Tracker 125cc
 • Leeftijd van 20 jaar. Kawasaki Z650 650cc 35kW
 • Leeftijd tussen de 21 en 24 jaar. Kawasaki Z650 650cc 51kW
 • Leeftijd van 24 jaar of ouder. Kawasaki Z650 650cc 51kW

Wilt u meer weten over de stappen en de regels voor het motorrijbewijs? Download dan deze brochure.

U krijgt motor lessen van de beste instructeurs

Met meer dan 80 jaar ervaring draaien wij al lang mee in deze wereld. Onze instructeurs gaan daarom ook al jaren mee en weten als geen ander de kneepjes van het vak. Niet alleen hebben ze veel vakkennis en zijn ze gecertificeerd, maar ook zijn het de gezelligste instructeurs. Niet alleen leren wij u veilig rijden, maar ook op een leuke manier.

Wij vinden dat motor lessen, maar ook autorijlessen leuk moeten zijn want u moet ook het autorijden en motorrijden leuk gaan vinden. Leerlingen op een veilige manier opleiden met plezier zodat ze in één keer slagen. Daar gaan wij voor!

Ook zijn motor proeflessen bij ons mogelijk

Weet u nog niet zeker of u motor rijden iets vindt? Geen probleem. Speciaal voor u hebben wij "Try The Bike". De eerste twee uur rijles voor maar 50 euro. Hierin vertellen wij wat over de motor, maken we een aantal proefrondjes op het terrein en daarna gaan we de weg op.

Op deze manier kunt u ook echt ervaren of dit wat voor u is! Hieronder kunt u gebruik maken van de actie om tegen een gereduceerd tarief motor lessen bij ons te volgen. 

Try the bike!

Motor lessen

Onze pakketten voor het volgen van motor lessen

We hebben diverse pakketten voor het volgen van motor lessen bij ons, maar ook kunt u losse lessen nemen. De prijzen van de verschillende pakketten kunt u bij ons opvragen. Deze verschillen van elkaar omdat er verschillende leeftijdscategorieën zijn en op basis van de ervaring en welk motorrijbewijs u al heeft. 

Wilt u losse motor lessen volgen dan krijgt u les van een KNMV gecertificeerde instructeur. U krijgt dan 60 minuten rijles per keer. U kunt ervoor kiezen om individuele lessen te nemen of groepslessen (collectieve les). Deze groep bestaat uit u en iemand anders. Wij rijden niet met meer dan twee, omdat we de veiligheid en kwaliteit willen waarborgen in onze motor lessen. De kosten hiervoor zijn:

 • Individuele les € 60,50 per uur.
 • Collectieve les € 50,50 per uur.

Gaat u voor één van onze standaardpakketten? Dan krijgt u:

 • 15 uur rijles.
 • Praktijkexamen voertuigbeheersing.
 • Praktijkexamen verkeersdeelneming.

De kosten voor dit standaardpakket zijn € 1025,00. 

Wacht niet langer en neem contact met ons op voor het volgen van motor lessen

Heeft u er zin in en ziet u zichzelf al op een motor zitten? Meld uzelf dan hieronder aan om motor lessen te komen volgen bij VOC Rijschool van Oijen. Wij zien uw aanvraag met plezier tegemoet!

Ja, ik wil motor lessen volgen!

Dit zeggen onze klanten over ons