Menu
Proefles regelen

Rijbewijs halen

Ben jij er al mee bezig? Je rijbewijs halen? Misschien ben je ondertussen bijna 17 jaar en droom je al van je rijbewijs halen en een eigen autootje. Dan hebben wij goed nieuws, want vanaf 16,5 jaar kun je al starten met het volgen van rijlessen. Via het 2todrive principe kun je al starten met lessen en vanaf je 17e verjaardag je praktijkexamen afleggen. Maar als je liever niet mee wilt doen aan 2todrive kun je starten met lessen voor je 18e en dan zo snel mogelijk na je verjaardag het examen afleggen.

Rijbewijs halen? Gratis proefles!

Bij VOC Rijschool van Oijen  zijn we niet tevreden als jij dat niet bent. Daarom bieden wij, voor wie zijn rijbewijs wilt halen, een gratis proefles. Zo kunnen we bepalen of er een klik is tussen jou en de rijinstructeur en wat je instapniveau is. Heb je al een rijbewijs B, lessen gevolgd of wil je in een automaat lessen? Dan kun je helaas geen proefles afnemen. Wil je meer informatie? Kom eens gezellig langs bij ons op kantoor of bel met 0492-522994. Wij zullen proberen je vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. 

Brabants plezier en een tevreden klant

Onze in Helmond gelegen rijschool biedt rijles aan voor iedereen in de regio. Dus woon je in Helmond en omgeving en wil je graag je rijbewijs halen bij een rijschool die gaat voor kwaliteit, maar bovenal voor plezier en klantevredenheid? Dan is VOC Rijschool van Oijen in Brabant de geschikte opleider voor jou. En wist je dat je in veel van de omliggende plaatsen gewoon thuis opgehaald wordt om te lessen? Wij geven autorijles in de plaatsen Aarle-Rixtel, Asten, Bakel, Beek en Donk, Deurne, Eindhoven, Geldrop, Gemert, Helmond, Lierop, Liessel, Lieshout, Mierlo, Milheeze en Someren

Dus ga jij net als wij voor plezier en kwaliteit en vind je het belangijk om opgeleid te worden kundige instructeurs met een hoge slagingskans? Dan hopen wij jou binnenkort te mogen feliciteren met het behalen van je rijbewijs bij VOC Rijschool van Oijen in Helmond. 

Ik wil mijn rijbewijs halen!

Beroepsopleidingen 

Ook bieden wij verschillende beroepsopleidingen aan. Dit zijn bijvoorbeeld opleidingen voor vrachtwagenchauffeurs en heftruckchauffeurs. Wil je bijvoorbeeld je vrachtwagen rijbewijs halen? Dan kun je bij ons kiezen welk rijbewijs je wilt halen. Ga je voor het C1 rijbewijs, voor vrachtwagens tot 7500 kilo? Of kies je meteen voor het C rijbewijs, waarmee je alle vrachtwagens mag besturen? Waar je ook voor kiest, bij Rijschool van Oijen zit je aanhet juiste adres.

Wat jij van ons vindt vinden wij belangrijk! En daar werken wij naar. Die goede beoordeling geeft ons steeds weer de bevestiging dat wij ons werk goed doen.

Wil jij ons voorzien van een goede beoordeling? 

Ja! Ik geef een goede beoordeling! 

 

Rijbewijs halen bij Beste Rijschool

 

Rijbewijs halen in Helmond

Over VOC Rijschool van Oijen

Wij hebben al meer dan 80 jaar ervaring en zijn gecertificeerd door BOVAG, CBR, CCV, CRKBO, IBKI KNMV, RIS en STL. Ons geweldige team bestaat uit gekwalificeerde en gemotiveerde rijinstructeurs en theorie docenten met jarenlange ervaring. Wij hebben instructeurs met de hoogste kwaliteitseisen, de beste lesmethoden en je hebt zekerheid met BOVAG garantiefonds.

Heb je nog vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken via, 0492-522994, via ons contactformulier of stuur gerust een mailtje naar info@rijles-voc.nl

VOC van Oijen Opleidingscentrum
Churchilllaan 70
5705 BK Helmond
(industrieterrein Hoogeind)

 

 

Dit zeggen onze klanten over ons