Menu
Proefles regelen

Jouw rijbewijs halen in Helmond

Jouw rijbewijs halen? Ben jij al bezig met je autorijbewijs? Misschien ben je ondertussen bijna 17 jaar en droom je er al van om jouw rijbewijs halen en een eigen autootje. Dan hebben wij goed nieuws, want vanaf 16,5 jaar kun je al starten met het volgen van rijlessen.

Via het 2todrive principe kan je al starten met lessen en vanaf je 17e verjaardag je praktijkexamen afleggen. Maar als je liever niet mee wilt doen aan 2todrive dan kan je starten met lessen voor je 18e en dan zo snel mogelijk na je verjaardag het examen afleggen.

Ben je woonachtig in Helmond en omgeving en wil je zo snel mogelijk jouw rijbewijs halen? Dan ben je bij onze rijschool in Helmond aan het juiste adres. Dankzij onze geweldige docenten leer je snel en op een veilige manier auto rijden. Jouw autorijbewijs halen? Schrijf je dan hieronder in voor een gratis proefles en begin met het halen van je rijbewijs B. Het wordt een goedkoop rijbewijs, want de autorijbewijs kosten zijn erg voordelig.

Ja, ik wil mijn rijbewijs halen

Jouw rijbewijs B halen? Gratis proefles!

Waarom je rijbewijs halen bij onze rijschool in Helmond? Bij VOC Rijschool van Oijen zijn we namelijk niet tevreden als jij dat niet bent. Daarom bieden wij, voor wie zijn rijbewijs wilt halen, een gratis proefles. Zo kunnen we bepalen of er een klik is tussen jou en de rijinstructeur en wat je instapniveau is voordat je begint aan je autorijbewijs. Wij schatten goed in hoeveelrijlessen in Helmond en omgeving jij nodig hebt. Als je het hier niet mee eens bent mogen dit altijd meer lessen worden uiteraard!

Heb je al een rijbewijs B, lessen gevolgd of wil je in een automaat lessen? Dan kun je helaas geen proefles afnemen. Je kunt wel één les afnemen om te zien of onze rijschool je bevalt. We hopen je zo snel mogelijk mogen te ontvangen in één van onze auto om te laten zien hoe leuk en goed we zijn. Jouw rijbewijs halen op een leuke, veilige en gezellige manier? Dat kan je bij VOC Rijschool van Oijen! 

Tijdens jouw rijlessen in Helmond leer je alle kneepjes van het autorijden en zorgen wij ervoor dat jij in één keer dat rijbewijs gaat halen! Wij zorgen ervoor dat jouw rijlessen niet alleen leerzaam, maar ook leuk en gezellig zijn. Onze rijinstructeurs zijn erg leuk en gezellig.

Praat jij graag? Dan kan je lekker kletsen. Let je liever op de weg en wil je ondertussen genieten van de muziek op de radio? Dan doen we dat. Een rijles op een manier die jij leuk vindt. We zorgen ervoor dat je snel rijbewijs halen op een leuke manier!

Wil je meer informatie of wil jij zo snel mogelijk jouw rijbevoegdheidsbewijs halen? Kom eens gezellig langs bij ons op kantoor of bel met 0492-522994. Wij zullen proberen je vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. 

Brabants plezier en je rijbewijs B halen

Onze gelegen rijschool in Helmond biedt rijles aan voor iedereen in de regio. Dus woon je in Helmond en omgeving en wil je graag je rijbewijs halen bij een rijschool die gaat voor kwaliteit, maar bovenal voor plezier en klantevredenheid? Dan is VOC Rijschool van Oijen de geschikte opleider voor jouw rijlessen in Helmond en omgeving.

En wist je dat je in veel van de omliggende plaatsen gewoon thuis opgehaald wordt om te lessen? Wij geven autorijles in de plaatsen Aarle-Rixtel, Asten, Bakel, Beek en Donk, Deurne, Eindhoven, Geldrop, Gemert, Helmond, Lierop, Liessel, Lieshout, Mierlo, Milheeze en Someren

Dus ga jij net als wij voor plezier en kwaliteit en vind je het belangijk om opgeleid te worden kundige instructeurs met een hoge slagingskans? Dan hopen wij jou binnenkort te mogen feliciteren met het behalen van je rijbewijs bij VOC Rijschool van Oijen in Helmond. 

Beroepsopleidingen 

Ook bieden wij verschillende beroepsopleidingen aan. Dit zijn bijvoorbeeld opleidingen voor vrachtwagenchauffeurs en heftruckchauffeurs. Wil je bijvoorbeeld je vrachtwagen rijbewijs halen? Dan kun je bij ons kiezen welk rijbewijs je wilt halen.

Ga je voor het C1 rijbewijs, voor vrachtwagens tot 7500 kilo? Of kies je meteen voor het C rijbewijs, waarmee je alle vrachtwagens mag besturen? Waar je ook voor kiest, bij Rijschool van Oijen zit je aanhet juiste adres.

Jouw vrachtwagen rijbewijs halen

Tijdens de opleiding en het examen komen meerdere aspecten aan de orde. Het begint met de voorbereiding en het technisch controleren van de vrachtwagen.

Daarna rijd je op wegen binnen en buiten de stad met verschillende wegtypen, rijd je met navigatiesysteem en laat je meerdere bijzondere verrichtingen zien, zoals recht achteruit rijden, bocht achteruit en plaatsen voor een laaddock.

Op deze manier willen wij ervoor zorgen dat jij zo goed mogelijk het praktijkexamen in gaat om op deze manier jouw vrachtwagenrijbewijs te halen! Jouw rijbewijs halen in jouw eerste poging is altijd ons doel want je wilt natuurlijk zo snel mogelijk dat rijbewijs halen!

Wat jij van ons vindt vinden wij belangrijk! En daar werken wij naar. Die goede beoordeling geeft ons steeds weer de bevestiging dat wij ons werk goed doen. Ook is dit de perfecte manier om onze diensten en rijlessen te verbeteren. Laat vooral een leuk bericht achter nadat jij bij ons rijlessen hebt gevolgd in Helmond of omgeving.

Wil jij ons voorzien van een goede beoordeling? 

Ja! Ik geef een goede beoordeling! 

Ik wil zo snel mogelijk mijn rijbewijs halen!

Wil je snel je autorijbewijs halen? Dan doe je dat het beste bij VOC Rijschool van Oijen! Heel veel willen hun autorijbewijs halen in Helmond en zijn bij ons uitgekomen en zonder spijt. Bij ons slaagt twee op de drie voor zijn of haar eerste poging voor het rijbewijs B. Dit is ruim boven het landelijke gemiddelde waar één op de twee in één keer slaagt. Een goedkoop rijbewijs haal je zeker bij Rijschool VOC. De autorijbewijs kosten zijn voordelig.

Wij hebben geweldige rijinstructeurs, met jarenlange ervaring, die iedereen heel goed begeleiden en daarnaast leveren zij ook maatwerk. Praat jij graag in de auto, ben je zenuwachtig of heb je faalangst? Onze rijinstructeurs hebben allemaal trainingen en cursussen gehad en gedaan om met deze situaties om te gaan. Je rijbewijs halen gebeurd op een fijne manier bij Rijschool VOC.

Iedereen krijgt de begeleiding die bij hun past wanneer ze hun autorijbewijs halen. En een goedkoop rijbewijs wordt het sowieso! De autorijbewijs kosten zijn namelijk voordelig bij VOC. Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel en ons doel is om iedereen met plezier auto te laten rijden en op een veilige manier. Dit moet leiden tot een examen waarin jij direct in jouw eerste poging je welverdiende autorijbewijs haalt!

Nieuwsgierig hoe iedereen hun rijlessen bij ons hebben ervaren? Klik hieronder om alle positieve reacties te bekijken. Wij zijn blij met alle feedback en trots op alle positieve reacties. Laat vooral wat achter als je bent geslaagd, want wij lezen alles!

Alle recensies vind je hier

Rijbewijs halen

Over VOC Rijschool van Oijen

Wij hebben al meer dan 80 jaar ervaring en zijn gecertificeerd door BOVAG, CBR, CCV, CRKBO, IBKI KNMV, RIS en STL. Ons geweldige team bestaat uit gekwalificeerde en gemotiveerde rijinstructeurs en theorie docenten met jarenlange ervaring die je graag helpen met het halen van je rijbewijs B.

Wij hebben instructeurs met de hoogste kwaliteitseisen, de beste lesmethoden en je hebt zekerheid met BOVAG garantiefonds. Daarnaast zijn onze instructeurs erg leuk, altijd vrolijk en in voor een praatje. Snel je autorijbewijs halen doe je bij VOC.

Op deze manier zijn de rijlessen altijd leuk en leer je op een veilige, maar leuke manier je rijbewijs halen. Het beste van beide werelden! Een rijbewijs halen op een leuke manier? Dan zit je bij ons goed met rijlessen in Helmond en omgeving. 

Heb je nog vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken via, 0492-522994, via ons contactformulier of stuur gerust een mailtje naar info@rijles-voc.nl

VOC van Oijen Opleidingscentrum
Churchilllaan 70
5705 BK Helmond
(industrieterrein Hoogeind)

Snel autorijbewijs halen bij Rijschool VOC!

Jouw rijbewijs B halen in Helmond? Ben jij daar klaar voor en kan je niet wachten op jouw eerste rijles of proefles? Neem dan hieronder contact met ons op en vraag jouw eerste proefles of eerste rijles aan door het formulier in te vullen. Voor je het weet heb je je rijbewijs B.

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om samen een geschikte datum te vinden voor jouw rijles want je wilt natuurlijk zo snel mogelijk jouw autorijbewijs halen! 

Zijn er nog andere vragen, heb je wat meer informatie nodig of is er iets niet duidelijk over het autorijbewijs? Schroom niet om te bellen en neem direct contact met ons op via het nummer: 0492-522994. Wij hopen je snel in de auto te zien voor de fijnste rijlessen in Helmond en omstreken!

Vraag hier jouw rijles aan

Rijleslessen volgen Helmond - Rijlessen volgen Deurne - Rijlesen volgen Someren - Rijlessen volgen Gemert - Rijlessen volgen Aarle-Rixtel

Dit zeggen onze klanten over ons