Menu
Proefles regelen

Rijles in Helmond

Eindelijk is het zover: je mag gaan autorijden en je bent op zoek naar rijlessen in Helmond. Bij ons ben je aan het juiste adres. Onze enthousiaste instructeurs helpen je op zo'n goede manier waardoor jij je rijbewijs, ook wel rijbewijs B genoemd, in één keer gaat halen. 

Tegenwoordig mag je vanaf je 17e al beginnen 2todrive, voor rijlessen met begeleiding. Vind je het niet zo prettig om zelfstandig te beginnen, of wil je gewoon standaard rijlessen volgen?

Ook dan ben je bij Rijschool van Oijen aan het juiste adres. Met meer dan 80 jaar ervaring in het opleiden van leerlingen voor hun rijbewijs, professionele instructeurs met de hoogste eisen en de beste lesmethodes, krijg je de beste voorbereiding om jouw rijbewijs te halen!

Rijles in Helmond

Wanneer je woonachtig bent in de regio van Helmond of Helmond zelf, dan word je vaak thuis opgehaald. Wij zorgen ervoor dat jij zoveel mogelijk met dezelfde instructeur, zodat jij een vertrouwd en veilig gevoel krijgt. Daarnaast weet de instructeur precies waar jij staat en wat de eventuele focuspunten zijn. Door de goede voorbereiding van de instructeur kan jij meteen aan de slag om ervaring op te doen en jouw vaardigheden verder te ontwikkelen.

En het mooie van alles is dat jij thuis opgehaald wordt en ook weer lekker bij je eigen huisje wordt afgezet. Word je liever bij school opgehaald en weer afgezet of komt iets anders jou beter uit? Geen probleem alles is in overleg met ons mogelijk!

Bovendien beschikken wij over ons eigen administratieve personeel, waardoor de instructeur geen administratieve taken hoeft te doen tijdens het lessen. Dat betekent 100% focus op jouw rijles, zoals het hoort! Een kwalitatieve les voor jij je fijn en op je gemak voelt.

Proefles aanvragen

Verschillende soorten rijlessen in Helmond

Naast het B rijbewijs, kan je bij ons ook voor andere soorten rijbewijzen gaan. Denk aan rijlessen voor de bromfiets, de motor, of zelfs de aanhangwagen! Wij zijn gespecialiseerd in het voorbereiden van verschillende rijbewijzen, elk met zeer bekwaamde instructeurs die jou de juiste weg in leidt! Ben je niet woonachtig in Helmond? Geen probleem! Onze rijschool in Helmond is namelijk actief in de gehele regio, inclusief plaatsen zoals: GemertAarle-RixtelSomeren en Deurne.

Kies voor een spoedcursus in Helmond

Wij zijn gespecialiseerd in verkorte rijopleidingen en helpen je graag met het behalen van je rijbewijs B. In een verkorte rijopleiding (spoedcursus) geven we jou net zoveel persoonlijke aandacht als bij een regulier traject en staat kwaliteit nog altijd voorop. Maar wat krijg je met een verkorte rijopleiding? Voor €1995,- krijg je het volgende: 

  • één gratis proefles
  • RIS Praktijkboek
  • 30 uur rijles
  • tussentijdse toets
  • praktijkexamen
  • pechvogelgarantie.

Ja, het laatste is je niet ontgaan, de pechvogelgarantie. Wat is pechvogelgarantie? Mocht je nu onvermoed zakken voor je examen, dan mag je eenmalig een herexamen doen op de kosten van VOC Rijschool van Oijen. Naast dat wij jou altijd ondersteunen bij eventuele angsten, is er dus ook de mogelijkheid om gratis je examen te herkansen.  VOC Rijschool van Oijen, de specialist in verkorte rijopleidingen van Helmond en omgeving!

Weet je dat je niet verplicht in Helmond hoeft te wonen om een spoedcursus rijbewijs B bij VOC Rijschool van Oijen te volgen? Wij helpen ook leerlingen in de omgeving van Helmond. Dus heb je interesse in een spoedcursus en woon je bijvoorbeeld in GemertAarle-RixtelSomeren of Deurne? Wij proberen je dan met andere kandidaten in dezelfde regio in te plannen. Bij is ons is alles mogelijk en bespreekbaar dus neem gerust contact met ons op. 

Neem contact met ons op!

Ben je al enthousiast geworden om te gaan lessen? Neem dan snel contact met ons op. Maak gebruik van ons inschrijfformulier als je een rijles in de regio van Helmond wilt volgen. Je kan altijd contact met ons opnemen voor vragen of meer informatie. Vul het contactformulier in, bel naar 0492-522994of stuur een mail naar info@rijles-voc.nl.

Rijles in Helmond

Dit zeggen onze klanten over ons