Menu
Proefles regelen

Rijles in Helmond

Eindelijk mag je gaan rijlessen! Tijd om je rijbewijs te halen, ook wel het B rijbewijs genoemd. Tegenwoordig mag je vanaf je 17e al beginnen 2todrive, voor rijlessen met begeleiding. Vind je het niet zo prettig om zelfstandig te beginnen, of wil je gewoon standaard rijlessen volgen? Ook dan ben je bij Rijschool van Oijen aan het juiste adres. Met meer dan 80 jaar ervaring in het opleiden van leerlingen voor hun rijbewijs, professionele instructeurs met de hoogste eisen en de beste lesmethodes, krijg je de beste voorbereiding om jouw rijbewijs te halen!

Rijlessen in Helmond

Wanneer je woonachtig bent in de regio van Helmond of Helmond zelf, dan word je vaak thuisopgehaald. Wij zorgen ervoor dat jij zoveel mogelijk met dezelfde instructeur, zodat jij een vertrouwd en veilg gevoel krijgt. Daarnaast weet de instructeur precies waar jij staat en wat de eventuele focuspunten zijn. Door de goede voorbereiding van de instructeur kan jij meteen aan de slag om ervaring op te doen en jouw vaardigheden verder te ontwikkelen.  Bovendien beschikken wij over ons eigen administratieve personeel, waardoor de instructeur geen administratieve taken hoeft te doen tijdens het lessen. Dat betekent 100% focus op jouw rijles, zoals het hoort! Een kwalitatieve les voor jij je fijn en op je gemak voelt.

Proefles aanvragen

Verschillende soorten rijlessen in Helmond

Naast het B rijbewijs, kan je bij ons ook voor andere soorten rijbewijzen gaan. Denk aan rijlessen voor de bromfiets, de motor, of zelfs de aanhangwagen! Wij zijn gespecialiseerd in het voorbereiden van verschillende rijbewijzen, elk met zeer bekwaamde instructeurs die jou de juiste weg in leidt! Ben je niet woonachtig in Helmond? Geen probleem! Wij zijn namelijk actief in de gehele regio, inclusief plaatsen zoals: GemertAarle-RixtelSomeren en Deurne.

Neem contact met ons op!

Ben je al enthousiast geworden om te gaan lessen? Neem dan snel contact met ons op. Maak gebruik van ons inschrijfformulier als je een rijles in de regio van Helmond wilt volgen. Je kan altijd contact met ons opnemen voor vragen of meer informatie. Vul het contactformulier in, bel naar 0492-522994of stuur een mail naar info@rijles-voc.nl.

Rijles in Helmond

Dit zeggen onze klanten over ons