Menu
Proefles regelen

Rijlessen Helmond

Het is bijna zo ver! Je bent 16, nee bijna 17! Je mag bijna gaan beginnen met het halen met je rijbewijs, ook het het B rijbewijs genoemd. Tegenwoordig mag je al vanaf je 16 (en een half) jaar starten met 2todrive. Maar vind je het niet zo'n prettig idee om zelfstandig te oefenen, of wellicht heb je niet die met je kan oefenen? Geen probleem! Als je wilt rijlessen in Helmond ben je bij VOC ook aan het juiste adres om klassiek je autorijlessen te volgen.

Rijlessen Helmond

Woon je in Helmond of in de directe omgeving van Helmond? Dan word je in de meeste gevallen gewoon thuis opgehaald. Dat is handig! Daarnaast proberen wij er in alle gevallen voor te zorgen dat je zo veel mogelijk met dezelfde rijinstructeur lest. Onze rijinstructeurs worden regelmatig bijgeschoold. Dit maakt ze altijd kundig en voorzien van up-to-date informatie zodat jij altijd een kwalitatieve les ontvangt. Daarnaast hebben wij ons eigen administratieve personeel waardoor rijinstructeurs nooit administratieve taken tijdens het lessen hoeven uit te voeren. Dat is fijn! Dan hebben ze de volledige aandacht voor jou. Want dat is waar het om draait. Dat jij een kwalitatieve les periode ontvangt waarbij jij je lekker op je gemak voelt. Dus als je rijlessen in Helmond wilt volgen waarbij je verzekerd bent van kwaliteit en de aandacht die jij verdiend, neem dan contact met ons op via 0492-522994.

Proefles aanvragen!

"Altijd fijn gelest met goede uitleg. En de eerste keer geslaagd "- Tom, Helmond

"Perfect, zeker aan te raden!"- Andrew Steur, Helmond

"Uitstekend, afspraak=afspraak, flexibel en superklantgericht en eerlijk!"- W. van Soest, Helmond

Ook voor beroepsopleidingen

Wist je dat je bij Rijschool vann Oijen ook beroepsopleidingen kunt volgen? Wij bieden een breed scala aan opleidingen voor de beginngende of gevorderde chauffeur. Kies bijvoorbeeld voor de opleiding tot vrachtwagenchauffeur. Bij onze rijschool kun je kiezen uit verschillende vrachtwagenopleidingen. Zo kun je er voor kiezen met een combinatie te rijden, maar ook met gewicht boven de 7500kg. Kortom, alle gewenste vrachtwagenopleidingen kun je bij ons afleggen.

Scooter rijbewijs halen

Bijna 16, je feest staat al gepland en ben je van plan om je scooterrijbewijs te halen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen dat je op een veilige manier gaat deelnemen aan het verkeer.  Als je je theoriecertificaat hebt gehaald, heb je ongeveer 5 lessen van 60 minuten nodig om het examen zo goed mogelijk laten te verlopen. Voor vragen kun je gerust contact met ons opnemen!

Heftruck rijbewijs halen

Ook kun je bij ons terecht voor je heftruck rijbewijs. Wil je voor je werk doorgroeien en wil je dat met dit papiertje doen? Dan kun je bij ons terecht voor je praktijkopleiding, maar ook voor je theorie. Ook kun je bij ons diverse veiligheidscertificaten halen die je nodig hebt voor je werk als heftruckchauffeur of vrachtwagenchauffeur. Je kan dus alles in een keer bij ons halen. Wel zo makkelijk natuurlijk.

Rijlessen Helmond

Dit zeggen onze klanten over ons