Menu
Proefles regelen

Rijlessen in Helmond

Je bent op zoek naar rijles in Helmond, want het is bijna zo ver! Je bent 16, nee bijna 17! Je mag bijna gaan beginnen met het halen met je rijbewijs, ook het B rijbewijs genoemd.

Tegenwoordig mag je al vanaf je 16 (en een half) jaar starten met 2todrive. Maar vind je het niet zo'n prettig idee om zelfstandig te oefenen, of wellicht heb je niet die met je kan oefenen? Geen probleem! Als je rijlessen in Helmond wilt dan ben je bij VOC ook aan het juiste adres om klassiek je autorijlessen te volgen.

Beginnen met rijlessen in Helmond

Woon je in Helmond of in de directe omgeving en wil jij beginnen aan je eerste rijles? Dan kun je bij ons een proefles doen. Deze is gratis en duurt ongeveer een uur. In deze proef krijg je rijles van één van onze enthousiaste rijinstructeurs en kan jij direct ervaren hoe leuk, fijn en goed onze rijschool is.

Tijdens deze proefrit maak je kennis met je toekomstige rijinstructeur en krijg je een idee hoe jouw rijlessen in Helmond ongeveer eruit gaan zien. 

Als jij in de omgeving van Helmond woont dan dan word jij voor iedere rijles in de meeste gevallen gewoon thuis opgehaald. Dat is handig! Daarnaast proberen wij er in alle gevallen voor te zorgen dat je zo veel mogelijk met dezelfde rijinstructeur lest.

Onze rijinstructeurs worden regelmatig bijgeschoold. Dit maakt ze altijd kundig en voorzien van up-to-date informatie zodat jij altijd kwalitatieve rijlessen ontvangt.

Niet alleen zijn ze erg goed in het lesgeven, maar ook zijn ze één voor één erg gezellig en leuk. Ben jij in voor een babbel? Dan zit je goed. Ben je iemand die graag muziek luistert en rustig rijdt? Dan kan dat ook. Tijdens onze rijlessen in Helmond bepaal jij hoe je wilt rijden!

Daarnaast hebben wij ons eigen administratieve personeel waardoor rijinstructeurs nooit administratieve taken tijdens het lessen hoeven uit te voeren. Dat is fijn! Hierdoor hebben ze de volledige aandacht voor jou want dat is waar het om draait. Dat jij iedere rijles weer een kwalitatieve les ontvangt waarbij jij je lekker op je gemak voelt.

Dus als jij rijlessen in Helmond wilt volgen waarbij je verzekerd bent van kwaliteit en de aandacht die jij verdiend, neem dan contact met ons op via 0492-522994. Of vraag hieronder direct een proefles aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om jouw eerste proefles in te plannen!

Proefles aanvragen!

"Altijd fijn gelest met goede uitleg. En de eerste keer geslaagd "- Tom, Helmond

"Perfect, zeker aan te raden!"- Andrew Steur, Helmond

"Uitstekend, afspraak=afspraak, flexibel en superklantgericht en eerlijk!"- W. van Soest, Helmond

Rijlessen Helmond

Ook voor beroepsopleidingen

Wist je dat je bij Rijschool van Oijen ook beroepsopleidingen kunt volgen en daar ook rijlessen in Helmond voor kunt volgen? Wij bieden een breed scala aan opleidingen voor de beginnende of gevorderde chauffeur. Kies bijvoorbeeld voor de opleiding om een vrachtwagen te besturen.

Bij onze rijschool kun je kiezen uit verschillende vrachtwagenopleidingen. Zo kun je er voor kiezen met een combinatie te rijden, maar ook met gewicht boven de 7500kg. Kortom, alle gewenste vrachtwagenopleidingen kun je bij ons afleggen. Tijdens onze rijlessen in Helmond, maar ook daarbuiten, bereiden wij je zo goed mogelijk voor zodat jij het examen in één keer behaald!

Heftruck rijbewijs halen bij VOC

Ook kun je bij ons terecht voor je heftruck rijbewijs. Wil je voor je werk doorgroeien en wil je dat met dit papiertje doen? Dan kun je bij ons terecht voor je praktijkopleiding, maar ook voor je theorie. Ook kun je bij ons een nascholing doen om veiligheidscertificaten te halen die je nodig hebt voor je werk als heftruckchauffeur of vrachtwagenchauffeur.

Je kan dus alles in een keer bij ons halen. Dit is wel zo makkelijk natuurlijk voor jou en voor je werkgever. Wij willen je graag helpen om dit papiertje zo snel mogelijk te halen om zo snel mogelijk door te kunnen groeien. Een nieuwe functie met bijpassend salaris dat wil je natuurlijk zo snel mogelijk! 

Aanhangwagenopleiding

VOC Rijschool van Ooijen is de specialist in Helmond en omgeving om je rijbewijs voor de aanhangwagen te halen. Wij helpen je graag van begin tot eind met het halen van je examen voor aanhangwagen. Je begint eerst met 6 uur rijles, en eindigt met een praktijkexamen dat ongeveer 55 minuten zal duren.

Je krijgt naast het rijden met aanhangwagen ook een aantal examenonderdelen, zoals keren met behulp van een zijstraat, achteruit rijden met aanhangwagen, en veilig en ergonomisch aan- en afkoppelen van de aanhangwagen.

Tijdens deze rijlessen in Helmond bereiden wij je zo goed mogelijk voor waardoor jij op korte termijn ook met een aanhangwagen mag gaan rijden.

Wij hanteren voor alle opleidingen speciale actietarieven, en dus ook voor een aanhangwagenopleiding. Voor meer informatie zijn wij telefonisch te bereiken via 0492-522994, of stuur gerust een mailtje naar info@rijles-voc.nl

Wil je rijlessen in Helmond?

Neem dan hieronder contact met ons en wij gaan jouw eerste rijles samen inplannen. Heb je vragen of wil je nog wat meer uitleg? Dat is geen probleem.

Je kan ons bereiken op het nummer: 0492-522994. Wij hopen je snel te zien in één van onze auto's, vrachtwagens of op één van onze scooters. 

Vraag hier jouw rijlessen in Helmond aan

Rijlessen in Deurne - Rijlessen in Someren - Rijlessen in Gemert - Vrachtwagen rijbewijs halen - Nascholing code 95

Dit zeggen onze klanten over ons