Menu
Proefles regelen

Nascholing code 95

Professionele nascholing van code 95

Op zoek naar een rijschool die jou goed en verantwoord helpt met de nascholing van Code 95? Of ben je op zoek naar het behalen van een vrachtwagenrijbewijs? VOC Rijschool van Oijen helpt je graag. Al ruim 80 jaar verzorgen wij praktijkopleidingen in de professionele sector. Ook voor het behalen van jouw grootrijbewijs kun je bij ons terecht. Wij zijn inzetbaar in geheel Zuid-Oost Brabant en een deel van Noord Limburg. Meld je aan door het inschrijfformulier in te vullen.

De nascholing van code 95 voor professionele chauffeurs

De trainingen van VOC Rijschool Leo van Oyen zorgen ervoor dat jij als professionele chauffeur de nascholing van code 95 zonder problemen moet kunnen behalen. Ook als nieuwe chauffeur kun je bij ons de code 95 behalen. Onze instructeurs krijgen regelmatig bijscholing om te zorgen voor de beste kwaliteit rijlessen en trainingen in Helmondf Wij zorgen voor een correcte en duidelijke begeleiding. Voor logistieke opleidingen ben je verder bij ons aan het juiste adres.

VOC Rijschool Leo van Oyen helpt je graag met:

  • Opleidingen vrachtwagen, aanhangwagen, oplegger en code95 nascholing;
  • Opleidingen heftruck, reachtruck en EPT;
  • Verschillende theorie opleidingen;
  • Rijlessen voor bromfiets, auto, motor en aanhangwagen;
  • Professionele rijinstructeurs.

Waarom nascholing volgen?

Nadat je code 95 hebt gehaald, is het ook belangrijk dat je die aanduiding op je rijbewijs behoudt. Elke 5 jaar is het nodig om 35 uur aan nascholing te volgen. Door het volgen van nascholing behoudt je de aanduiding 'code 95' achter de voertuigcategorie en kun je het beroepsmatig besturen van voertuigen waarvoor rijbewijs C1, C, D1 en D blijven besturen. 

Schrijf je direct bij ons in

Vul het inschrijfformulier in als jij op zoek bent naar een nascholing van code 95 voor professionele chauffeurs. Onze autorijschool staat voor je klaar. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met VOC Rijschool Leo van Oyen. Dit doe je door het contactformulier in te vullen, maar je kunt ook bellen met 0492–522994 of een mail te sturen naar info@rijles-voc.nl.


Rijsopleiding Helmond - Rijopleiding Deurne - Rijopleiding Someren - Rijopleiding Gemert - Vrachtwagen opleiding - Nascholing opleiding code 95 - Scooter certificaat Helmond

Dit zeggen onze klanten over ons