Menu
Proefles regelen

Nascholing code 95

Professionele nascholing van code 95

Ook voor spoedcursussen

Op zoek naar een rijschool die jou goed en verantwoord helpt met de nascholing van Code 95? Of ben je op zoek naar het behalen van een vrachtwagenrijbewijs? VOC Rijschool Leo van Oyen helpt je graag. Sinds 1937 verzorgen wij namelijk rijopleidingen voor alle categorieën. Ook voor het behalen van jouw rijbewijs kun je bij ons terecht. Wij zijn inzetbaar in geheel Zuid-Oost Brabant en een deel van Noord Limburg. Meld je aan door het inschrijfformulier in te vullen.

Voor het behalen en de nascholing van code 95 voor professionele chauffeurs

De trainingen van VOC Rijschool Leo van Oyen zorgen ervoor dat jij als professionele chauffeur de nascholing van code 95 zonder problemen moet kunnen behalen. Ook als nieuwe chauffeur kun je bij ons de code 95 behalen. Onze instructeurs krijgen regelmatig bijscholing om te zorgen voor de beste kwaliteit rijlessen en trainingen. Wij zorgen voor een correcte en duidelijke begeleiding. Voor logistieke opleidingen ben je verder bij ons aan het juiste adres.

VOC Rijschool Leo van Oyen helpt je graag met:

  • Opleidingen vrachtwagen, aanhangwagen, oplegger en code95 nascholing;
  • Opleidingen heftruck, reachtruck en EPT;
  • Verschillende theorie opleidingen;
  • Rijlessen voor bromfiets, auto, motor en aanhangwagen;
  • Spoedcursussen;
  • Professionele rijinstructeurs.

Schrijf je direct bij ons in

Vul het inschrijfformulier in als jij op zoek bent naar een nascholing van code 95 voor professionele chauffeurs. Onze autorijschool staat voor je klaar. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met VOC Rijschool Leo van Oyen. Dit doe je door het contactformulier in te vullen, maar je kunt ook bellen met 0492–522994 of een mail te sturen naar info@rijles-voc.nl.


Rijschool Helmond - Rijschool Deurne - Rijschool Someren - Rijschool Gemert - Vrachtwagen rijbewijs - Nascholing code 95 - Scooter rijbewijs Helmond

Dit zeggen onze klanten over ons