Menu
Proefles regelen

Verkeersschool Helmond

Wil je gaan beginnen met lessen, of wil je graag gaan voor je motorrijbewijs na het behalen van het B rijbewijs? Bij Rijschool VOC ben je aan het juiste adres. Naast het aanbieden van rijbewijs B, kan je ook gaan voor de motor, bromfiets, vrachtwagen of aanhangwagen. Wij bieden diverse beroepsopleidingen aan. 

Rijschool VOC van Oijen is niet voor niets dé verkeersschool van Helmond, met 100% focus op jou!  Met onze jarenlange ervaring bieden wij kwalitatieve lessen en zeer bekwame instructeurs, zodat jij maximaal kan presteren.

Verkeersschool in de regio van Helmond

Als verkeersschool bieden wij verschillende rijopleidingen aan, zoals rijbewijs B, voor de motor, bromfiets, of zelfs aanhangwagen.

Wil jij het motorrijbewijs of jouw autorijbewijs halen en ben ben je woonachtig in Helmond, dan word je  vaak thuis opgehaald. Dat scheelt toch weer! Wij halen je op en jij wordt door een andere kandidaat weer netjes thuisgebracht. Je wordt weer precies afgezet waar je bent ingestapt. Ideaal toch? 

Wanneer je niet woonachtig bent in Helmond, is het zeker geen probleem. Wij zijn namelijk actief in de gehele regio, in plaatsen zoals GemertAarle-RixtelSomeren en Deurne.

Rijlessen én beroepsopleidingen

Naast rijlessen, bieden wij als verkeersschool ook verschillende beroepsopleidingen aan. Denk bijvoorbeeld aan de vrachtwagen, heftruck voor de logistiek, of theoretische vakbekwaamheid. Ook hier hebben wij jarenlange ervaring en zijn wij ook erkend door de toonaangevende spelers in de branche. 

Bekijk onze beroepsopleidingen

Verkeersschool in Helmond met veel ervaring

Met 80 jaar ervaring in het begeleiden en voorbereiden van leerlingen voor rijbewijzen en 50 jaar ervaring met beroepsopleidingen, zorgen wij voor een hoop kennis en kwaliteit. Zo voel jij je op je gemak tijdens de rijlessen, zodat je optimaal bent voorbereid op de belangrijke dag! Bovendien zijn wij een verkeersschool waar kwaliteit en vertrouwen hoog in het vaandel staan. 

Neem een kijkje op klantenvertellen.nl, waar wij veel positieve reviews krijgen. Wij van VOC Rijschool van Oijen zijn hier natuurlijk erg enthousiast over en natuurlijk trots op! Dit geeft ons weer een hoop vertrouwen om zo door te gaan en om meer kandidaten succesvol te begeleiden met een rijbewijs als resultaat. 

Schrijf je bij ons in!

Ben je al enthousiast geworden en ga je voor het behalen van één van de certificaten? Wacht dan niet langer en schrijf je dan nu in via ons inschrijfformulier! Voor vragen en meer informatie kan je altijd contact met ons opnemen via de mail, telefoon, of contactformulier. Onze enthousiaste medewerkers staan je met alle plezier te woord. We zien je graag snel bij Rijschool VOC in Helmond!

Neem contact met ons op

verkeersschool helmond

Dit zeggen onze klanten over ons